Acer Aspire 3690/3692WLMi

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
mimisko

Acer Aspire 3690/3692WLMi

Příspěvekod mimisko » 06 lis 2006 22:50

Prosím o radu...koupil jsem si tento notas a pri prvním startu jsem zjistil ze je nastaven HDD na FAT32....Zformátoval jsem disk jenze jsem si blbec nezalohoval Recovery. Nevíte prosím kde bych mohl sehnat recovery CD???Volal jsem do Aceru jenze tam za něj chteji kolem tisicovky.Děkuji za pomoc

ACERtechnik

Příspěvekod ACERtechnik » 15 pro 2006 21:57

No recovery jen v servisu... jinak není šance... věř mi.. :idea: je to 750Kč plus DPH a doprava

Yen

Příspěvekod Yen » 15 pro 2006 23:11

Co to meles za kraviny ze se da recovery CD sehnat jen v servisu!
Vetsi p***vinu jsem v zivote neslysel.

Staci sehnat nekoho se stejnym NTB a poprosit ho o kopii recovery CD.

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 15 pro 2006 23:14

v podstate nekeca zadnou blbost :D jako ja kamose treba s acerem nemam a co ted ??? jedina moznost je do servisu tak MLC ne kazdej ma kamarady s Acer ntb
tento účet již není aktivní.

ACERtechnik

YEN

Příspěvekod ACERtechnik » 16 pro 2006 11:54

jo ? tak to by jsme si za chvili řekli :) to ti funguje teď..ale co asi za pul roku nebo rok ? Nebo ty každýho půl roku kupuješ novej NB ? Tak to já ne . :idea:

Yen

Příspěvekod Yen » 16 pro 2006 14:09

Vubec nechapu co to tady placas ty "techniku".

ACERtechnik

yen

Příspěvekod ACERtechnik » 16 pro 2006 17:11

to mě je jasný,ty toho nechápeš víc :lol:

Wizi
občas něco napíše

Příspěvekod Wizi » 18 pro 2006 12:14

Jo souhlasim ze technik keca krviny.
Recovery CD/DVD od Aceru sezenes od kohokoli kdo ma Acer NTB a pokud neni kamos tak zkusit dotaz na nejakeho prodejce nebo na ruznych forech zda nebude nekdo hodnej a neposle to treba postou.

Osobne myslim ze pokud technik neni real technik Acer mel by dostat BAN za ponekud zavadejici NICK.

El..Bunda

Příspěvekod El..Bunda » 18 pro 2006 12:57

Me osobne se stalo to same, a reseni bylo jen jedno . Sehnat si od nekoho recovery CD a nainstalovat to znej. Ovladace pro hardware jsem si stahnul z netu a seriove cislo windows jsem si taky prepsal.

Yen

Příspěvekod Yen » 18 pro 2006 13:11

Wizi píše:Jo souhlasim ze technik keca krviny.
Recovery CD/DVD od Aceru sezenes od kohokoli kdo ma Acer NTB a pokud neni kamos tak zkusit dotaz na nejakeho prodejce nebo na ruznych forech zda nebude nekdo hodnej a neposle to treba postou.

Osobne myslim ze pokud technik neni real technik Acer mel by dostat BAN za ponekud zavadejici NICK.

No snad to neni technik od Aceru, doufam :roll:
Protoze pokud tam berou takovy lidi, tak nevim - nevim... :?

Ozi

Příspěvekod Ozi » 18 pro 2006 13:28

Tak já bych podle odpovědí ACERtechnika netipoval, že má zavádějící nick, naopak byl bych rád, že ho tady máme. Málokdy máš možnost si poslechnout inside informace. A že někdo formátuje a teprve POTOM přemýšlí......

ACERtechnik

Příspěvekod ACERtechnik » 18 pro 2006 17:19

:lol: Já jsem nikdy neříkal že "nejde" si od nikoho vypálít a použít recovery CD. Jen sem říkal ,že to nepujde pořád.. každej inteligentní člověk si to domyslí.. 8)

A co se týká mýho nicku .. jak by jsi chtěl mě ověřovat :lol: mám ti poslat svou čipovou kartu ? :oops:

:idea:

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Peca-on-line » 18 pro 2006 18:38

2Wizi a Yen: Zkuste se zdržet těch invektiv.

K tématu: Přijde mi docela sprostý prodávat wokna takhle bez instalačních médií, nicméně když bych to vzal fakt, tak první co bych udělal po nákupu takovýho ntb by byla záloha tý instalačky. Jenom filozofická otázka, proč tolik lidí miluje formátování disku, když polovina z nich ani pořádně neví co to vlastně dělá? :twisted:
Naposledy upravil(a) Peca-on-line dne 18 pro 2006 19:08, celkem upraveno 1 x.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 18 pro 2006 18:49

to je dost řečnická otázka :D ROFL
tento účet již není aktivní.

Wizi
občas něco napíše

Příspěvekod Wizi » 19 pro 2006 13:17

Peca souhlasim s tebou ze dodavat soft bez medii je na h***o. Ale stejne tak nechapu proc si kazdej neudela zalohu kdyz je to ta prvni vec kterou jim WOKNA vypisou hnedka pri prvnim spusteni. A o tom formatovi je skoda mluvit.

Nevim jak to probiha u ostatnich Acer NTB ale ja jsem notes zapnul, hnedka se zacal natahovat OS WIN XP a pak prvni co bylo bylo upozorneni o zalohovani Acer recovery DVD a Acer utility DVD. Takze pripad kdy nekdo naformatuje si vysvetluju tak ze proste zapne komp a hnedka jde do Biosu a bootuje z nejakeho Linux CD. U takoveho cloveka bych ale ocekaval ze neco o PC vi a ze obetuje tech 20 minut a tu zalohu si stejne udela, pro kazdy pripad.

Zpět na „notebooky Acer“