Gears of war???
Gears of war???
zdar lidi,hele mam problem v gears of war.......dal sem si tam default nastaveni a hodilo mi to vetsinu na high(az na stiny a vyhlazovani), ale zacalo se to trhat.....tak sem zacal postupne stahovat vsechny polozky na low a ta hra se trhala jeste vic.......hele nema nekdo nejaky reseni??......mam visty a acer 5920 s 512 GT
Tezko rict. Pricin muze byt vic:
- nahrat patch (vysel nedavno)
- nahrat nejnovejsi ovladac grafiky (po me GoW chteli aspon 163.44, i kdyz fungujou bez problemu s nizsima)
- pri hre se prepnout do spravce uloh a podivat se jestli ti treba nejaky proces nezere pamet a jaky je zatizeni procesoru
Me chodi bez problemu (s i bez patche) - 1280*800 detaily asi na medium, fps 30-40. Zatizeni procesoru je docela vysoky, obe jadra jedou na 99-100%, ale hra je plynula. Takze tvuj acer by to mel zvladat taky.
(sem ted na zacatku Actu IV, je to docela dobry)
- nahrat patch (vysel nedavno)
- nahrat nejnovejsi ovladac grafiky (po me GoW chteli aspon 163.44, i kdyz fungujou bez problemu s nizsima)
- pri hre se prepnout do spravce uloh a podivat se jestli ti treba nejaky proces nezere pamet a jaky je zatizeni procesoru
Me chodi bez problemu (s i bez patche) - 1280*800 detaily asi na medium, fps 30-40. Zatizeni procesoru je docela vysoky, obe jadra jedou na 99-100%, ale hra je plynula. Takze tvuj acer by to mel zvladat taky.
(sem ted na zacatku Actu IV, je to docela dobry)
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
diky za info......zjistil sem, ze je to tim, ze ty programy vod aceru mi vyziraj pamet......takze sem to vsechno vymazal a najednou vsechno slape tak vo 50% rychlejc ...takze call of duty 4 max, gears of war vetsina na high( az na stiny) a crysis konecne hratelny na medium...takze sem absolutne spokojenej
ja
ja mam MSI GX700 s 8600M GT, ale mam taky problem, operak mam vista ultimate, a hra mi pokzade behem loadovani padne,, visty napisou hlasku ze to prestalo pracovat, a nepomohl ani beta servis pack 1, ani nejnovejsi ovladace,(
NO
diky vsem za rady, popravde se mi to presevsechno nepodarilo rozchodit, zkusil jsem jinou zoufalost a smazal visty, naistaloval XP, , servis pack a ovladace a hra chodi bez problemu, opravdu nechapu kde mohl byt na vistach problem,(
visty budou plne pouzitelny az se SP1 do te doby to nejake sirsi ucely bude nepouzitelne... at na hry nebo otec je ma na subntb na praci a taky trpi... ale rikam sp1 by jim mel hodne pomoc aspon co jsem zatim slysel a cetl..
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
GX600 s Vistama je v týhle hře výkonově naprosto stejnej jak s XP (vše na max, nativní rozlišení) fps 35-50 driver 169.28+OC. Dokonce se tam pod Vistama dá zapnout poslední položka DX10+AA, která je v XP vyhaslá, fps pri zapnutí DX10 jde z těch půměrně 40+ na takovejch 15 , vizuelně to zůstane stejný..takže vlastně uživatelé XP o nic nepřidou.