Jakou myš k ntb?
já proti tomu nejsem. Proč ne? Ale cpát mi, že dráty jsou na nic atd., není to pravda. A já jakožto zatvrzelej CSkář prostě jdině dráty kvůli odezvě. Ve strojařině se učim tak vim i tak docela jak to chodí a ne pár firem jsme na praxi prošli. Dělám v Inventoru a v solid edge. Jako kdybych nehrál asi by mi bezdrát taky vyhovoval. Ale potom se mě tu někdo zeptá v jakých polohách notebook používám, že asi v moc ne ale teda na posteli a v křesle kde jej používám bych si ani s bezdrátem moc neprdnul Jinak nehájim dráty protože bych v tom viděl budoucnost ale protože co se tu píše bejvá blbost.
tento účet již není aktivní.
ahoj lidi. asi uz je to off ale ja vam musim doporucit Logitech MX518 nebo G5 mam ji doma a kdyz sem kupoval notas tak proste nebyla jina volba... jednou zkusite a nic jinyho uz nechcete... ale je pravda ze na tom hraju kdo na notasu nehraje asi mu staci bezdrat...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
Tak stisk je celkem hlasitý, za to kolečko je tiché. Tlačítko je kvalitní, při stisku se samovolně nevyklápí jako je to u některých jiných myší(Microsoft laser 8000). Stačí zapnout bluetooth, kliknout na tlačítko a frčíš, težistě je trošku vzadu, kvůli baterkám, ale zvykneš si. Není moc vhodná na fps pařby, ale nouzově se to dá.
kup si nabíjecí baterky mi v V270 vydržely původní baterky cca. 3 měsíce
teď mám V470 a po týdnu užívání na nabíjecích baterkách je znovu nabíjím, obyčejné jsem nezkoušel...ani ty původní
teď mám V470 a po týdnu užívání na nabíjecích baterkách je znovu nabíjím, obyčejné jsem nezkoušel...ani ty původní
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
mivlak píše:kup si nabíjecí baterky mi v V270 vydržely původní baterky cca. 3 měsíce
2600mAh jsou nabijeci (klasicka alkalicka tak nizkou kapacitu nema).
tyden na nabijeci je neskutecne malo, pokud ani v jedne mysi nevydrzi 2600-3000mAh aku minimalne 1-2 mesice, tak uz takovou mys nechci Z okouzleni bezdratu jsem vyrost a radeji kvalitni drat bez otravovani s nabijenim.
Rexy píše:...
Presto diky panove za vase zkusenosti. Ted jeste nekoho s MS BT5000 (tu mam pro jiny ntb objednanou - OEM za 500kc - no nekupte to )
No panove,
mám MS intellimouse explorer 2 a jedu na jednu baterku uz od podzimka. A pritom to je ta nejběžnější baterka ze supermarketu...
Jinak jinou myš než bezdrátovou bych už nechtěl. Je to ohromná výhoda, když si můžu svobodně zvolit, kde ji budu používat - při surfování před klávesnicí, konvenčně vedle klávesnice nebo někde jinde.
mám MS intellimouse explorer 2 a jedu na jednu baterku uz od podzimka. A pritom to je ta nejběžnější baterka ze supermarketu...
Jinak jinou myš než bezdrátovou bych už nechtěl. Je to ohromná výhoda, když si můžu svobodně zvolit, kde ji budu používat - při surfování před klávesnicí, konvenčně vedle klávesnice nebo někde jinde.
ale blbe se s tim hraje. a pokud nemas stesti na vydrz jako ty, tak se musis jeste pachtit s baterkama...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
IMHO stačí na příležitostný hraní. Mám ji docela dlouho, tak bych čekal, že po třech letech na tom budou bezdrátové myši lépe.
//Edit: Já na ty citace pořád zapomínám ...
//Edit: Já na ty citace pořád zapomínám ...
Naposledy upravil(a) Ossis dne 09 bře 2008 12:58, celkem upraveno 1 x.