Poraďte notebook

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
steahl

Poraďte notebook

Příspěvekod steahl » 17 pro 2007 00:31

Zdravím, chtěl bych si koupit, kvalitní notebook (hry, multimedia a Solidworks), měl by mít webkameru, bluetooth, čtečku karet, samostatnou grafiku, přijatelnou kapacitu disku, nejlépe 250 GB, 2GB ram, problémem je vejít se do 20 000 kč. Poradí mi někdo nějaký výkonný, odolný, cenově přijatelný notebook? Nebo na co se mám především při výběru notebooku zaměřit, předem díky

Stráťa
občas něco napíše

Příspěvekod Stráťa » 17 pro 2007 00:37

:D :D :D Výkonný, odolný......do 20 000? Probuď se chlape

CeCo

Příspěvekod CeCo » 17 pro 2007 00:51

steahl:
Bud si robis srandu (sorry ak nie, ale su aj taki experti), alebo si si neurobil ani zakladny prieskum trhu (pobehat 2-3 obchody s NB a hladat podla parametrov). Pretoze to co chces:

1, Vobec neexistuje (kvalita je domenou business modelov, webcam naopak multimedii)
2, Aj keby existoval (s co najmensimi kompromismi), tak by stal tak 45-50 000 Sk.

Takze spravne spominas, ze problemom je vojst sa do 20 000 Kc - proste nemozne.

A na co sa zamerat? No zorad si poziadavky od najdolezitejsej po najmenej dolezitu (teda praca, zabava, ergonomia, hmotnost, velkost, vydrz, vykon, vzhlad, cena, kvalita, servis, zarucne podmienky a lehoty) a potom chod vyradovacou metodou (alebo ich napis v poradi sem a my ti uz nieco vyberieme - snad ;) )

C

steahl

Příspěvekod steahl » 17 pro 2007 00:57

Netvrdím, že tomu rozumím, proto tu taky žádám o pomoc, doporučí mi tedy někdo nějaký co nejlepší do 20 000? Mě se líbí tento, ale je trošku dražší http://obchod.az-data.cz/product.php?pr ... 532&cat=14[/url]

CeCo

Příspěvekod CeCo » 17 pro 2007 02:02

Chyba odolnost a trosku aj kvalita.

C

RS11
píše často

RS11

Příspěvekod RS11 » 18 pro 2007 20:38

Pokud začneš normálně uvažovat, tak NB do 20 tisíc nemá výkonou grafiku na hry a ani nemá žádnou dobrou odolnost.

Za dobrý kompromis považuju tento FS http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000FLY
nemá akorát bluetooth, ale to se dá nahradit...
Lenovo ThinkPad T420i

falcon9

Příspěvekod falcon9 » 20 pro 2007 20:08

presne tak,do 20 000, kupis kancelarsky notebook alebo jednoduchy notebook pre studenta.Vykon a kvalitu treba hladat nad hranicou 30 000,jednoducho to zober realne,do tychto zostav sa montuju tie najlacnejsie komponenty,sice su vykonne na nenarocne pouzitie,ale na zlozitejsie programi treba nieco drahsie

Zpět na „Jaký vybrat notebook“