Prestaly se spoustet "systémové" programy
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Prestaly se spoustet "systémové" programy
Ahoj, minuly tyden jsem udelal na svem NTB defrag (ackoli kdyz jsem ji delal pred rokem, tak pc spadl)... tentokrat nespadl, ale desne se spomalil a jako vrchol vseho se nyni stalo to, ze se mi po zdlouhavem spusteni systemu (vypinani je jeste horsi) nacte vedle hodin pouze Avast, nemám tam ani ovládání hlasitosti a přitom je zaškrtnuté že se má zobrazovat... když zaškrtnutí zruším a znovu nastavím, objeví se, ale po restartu opět nic... třeba u Emproving sluzeb se deje to samy, nic se nezobrazuje.. nenapada vas proc? s ntb se fakt nic jineho nedelo, krom propojovani LAN, zadne instalace, odinstalace, nic...
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji, zkusim to.. prvne ten bod obnoveni a pak tu F8.. aby to nebyl krok zpet do stavu pred pul rokem
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Bod obnovení to kupodivu vyřešil, asi to nebyl až tak veliký problém, protože minule mi vůbec nepomohl a toho jsem se tentokrát taky bál... akorát jsem zjistil, že jsem přeci jen instaloval jednu hru páč jsem o ní přišel a teď ji pařím znovu - tentokrát nic neschodila, tak bůh ví co to s tím bylo
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“