Gothic 3 na GMA 950
Gothic 3 na GMA 950
Zdravím,
potřeboval bych zjistit, jestli bych rozběhal Gothic 3 na grafice GMA 950 a pokud ano, tak jaká by musela být minimální velikost ramky, abych věděl, jestli tu hru koupit, či nekoupit. [/b]
Za odpovědi předem děkuji
potřeboval bych zjistit, jestli bych rozběhal Gothic 3 na grafice GMA 950 a pokud ano, tak jaká by musela být minimální velikost ramky, abych věděl, jestli tu hru koupit, či nekoupit. [/b]
Za odpovědi předem děkuji
silně bych o tom pochyboval. Viděl bych to tak, že i při 640x480 a žádných detailech ti to nedosáhne na 20 FPS.
EDIT: Můžeš zkusit nějaké demo.
EDIT: Můžeš zkusit nějaké demo.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
Nezkousel, protoze na to ta grafika nema vykonem a mozna ani technologie, bude chybet HW T&L a vertex shadery 2.0... nejnarocnejsi hra ktera mi sla uplne na hrane hratelnosti byl Stalker (v nativnim rozliseni na low) sem mel cca 25fps. Radsi na tom hraj normalni hry a nezkousej se tam pustit neco takoveho... zahraj si Gothica 1 a 2. Nejlepsi jak zjistit co pujde a co ne je tato stranka http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest u her je nejdulezitejsi graficka karta, pokud tu nemas tak nepocitej s novyma hrama
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mozna by taky pomohlo si stahnout a nainstalovat demo. Aspon ja to tak vetsinou delam.
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
No to kazdopadne... to je nejsnazsi reseni. Ono musim podotknout ze ty stranky co sem ukazoval jsou sice genialni, ale ne vzdy co tam je se musi shodovat s realitou. Ono to napise ze hra chce HW TnL ale hra pobezi, pobezi plynule na high, bez problemu. (pripad treba Rainbow Six Raven Shield) - jinak pokud nekdo chce hrat novinky na GMA950, doporucuju si skaknout k lekari a pak do obchodu a koupit si za 20k poradnej desktop.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ty informace, co uvadej vyrobci sou dost nadsazeny, zrejme se jistej proti prapadnym zalobam .... Treba Tib Wars rve, kdyz chci dat jakykoliv jiny nastaveni na svym nb nez nizky detaily na 800 x 600 a pritom na 1024 x 768 prostredni detaily to beha jak blazen a bezne to hraju i na high details ...
Jo jo, ach ty nestastnici co koupej nb s GMA 950 a nevedej co koupili ...
Jo jo, ach ty nestastnici co koupej nb s GMA 950 a nevedej co koupili ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
-
- občas něco napíše
Jj, u ty GMA950 je spis horsi nez vykon to ze ji chybi T&L jednotka a ty vertex shadery... ale to by potom byla skoro jako X3100 ta ma tyto veci navic a o neco vetsi takty, a s hrama si potom rozumi mnohem vic. Tam by mooozna ten Gothic sel spustit a na low i hrat, ale zarucit se za to samozrejme nemuzu. No ale jestli se seka i na X1250, tak asi ne