Co vy na to?
-
- občas něco napíše
4 adam.klocperk
Ani Linux tu cenu takhle nesrazí dolů, ani Acery s takovouhle výbavou nejsou za řekněme 25 000,-
hmm...ale i tak zajimave....
kdyz si tu FL90 v.2 nahrabu nekde jinde treba na vbi.cz nebo notebooknamiru.cz tak se dostanu cca na nejakych cca 24-25 s dph
i kdyz TS Bohemia byla pry dycky o neco levnejsi nez vbi.cz...nevim mno, jestli brat....ovladace by se mely dat sehnat pomerne lehce...staci ukecat nekoho, kdo je registrovany na vbi.cz, pac ti tam maji i podporu a download sekci tem bych taky treba ale i vic veril, kdyztak doporucuju procist par vlaken ve foru vbi.
kdyz si tu FL90 v.2 nahrabu nekde jinde treba na vbi.cz nebo notebooknamiru.cz tak se dostanu cca na nejakych cca 24-25 s dph
i kdyz TS Bohemia byla pry dycky o neco levnejsi nez vbi.cz...nevim mno, jestli brat....ovladace by se mely dat sehnat pomerne lehce...staci ukecat nekoho, kdo je registrovany na vbi.cz, pac ti tam maji i podporu a download sekci tem bych taky treba ale i vic veril, kdyztak doporucuju procist par vlaken ve foru vbi.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
nn, to nema se zarukouvnic spolecne, je jen ciste tvoje vec, jaky system budes pouzivat a s jakymi programy budes pracovat.
kazdy velky byk byl jednou tele
to programové vybavení:
mám za to že jde o to že přehraješ třeba BIOS, nebo tak něco, Solitery tady něco takového prováděl s N200.
nebo nahraješ něco co ti taktne grafiku,nebo procesor a pak ti zhoří...
jaký OS si nahraješ je tuším jedno, akorát prej Alza si něco takového učtuje ale to mám taky z doslechu.
mám za to že jde o to že přehraješ třeba BIOS, nebo tak něco, Solitery tady něco takového prováděl s N200.
nebo nahraješ něco co ti taktne grafiku,nebo procesor a pak ti zhoří...
jaký OS si nahraješ je tuším jedno, akorát prej Alza si něco takového učtuje ale to mám taky z doslechu.
Bios prehravat(flashovat) smis... kdyz ti ho nabidne sam vyrobce, tak je to dokonce i posveceno. Blby je kdyz oznaceni BIOSu od vyrobce je mizerne, a na notes jde narvat i podobny, ale ne stejny BIOS. Coz by nebyl takovy problem, ani to ze to neslo tou windowsackou utilitou preflashovat zpet. Blbe je pak to, ze k danemu modelu nenabizeji bootovaci utilitu na flashovani BIOS, ktery by problem se zpetnym preflashovanim vyresil. Ke vsem jinym notesum tuto utilitu Lenovo poskytuje. Cele to byla castecne ma chyba, ze jsem to vubec delal... ale hodne si za to muze Lenovo samo. No, je to jejich blbost. Desku mi dali novou.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“