![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pmladek píše:Ceny budou klesat, protoze prijde na trh novej typ procesoru od Intelu Penryn 45nm. Ale delejte jak chcete a jeste k tomu FSC, v te Viste ty hry jely zpomalene. Vsak az ho budes mit tak uvidis sam. Ja tady pisu jen to co sem videl na vlastni oci.
v alfacomp tenhle model nemaji skladem takze nemohli mit posledni kus, pokud ho nekdo chce tak ho objednaji, proto je taky nejlevnejsi a proto bude stat i po novem roce uplne stejne jako ted, protoze ho nedrzi skladem... to k tem cenam at ma pmladek nad cim premyslet.. to ze jdou ceny po vanocich dolu ano ale u nakoupenych veci, aby to jeste mohli prodat. to se muze tykat nejaych asusu a aceru ktere maji vsude naskladnene, jasne pak aby to prodali tak musi jit s cenou dolu.Mates píše:Zdravím, nemáte někdo zkušenost, zda se tento NTB vejde do brašny-batohu od Mironetu? Popřípadě i s myší klávesnicí? Nebo nemáte jiný typ na brašnu s batohem v jednom vhodné pro tento NTB?
Jináč jsem si ho v pondělí objednal u Mironetu a dneska čumim jak blázen, že "již nebude", tak tam volám, jestli pro mě ještě bude a paní na tel. mě říká, že mi pošlou brašnu, myš i klávesnici, ale že notebook už mít nebudou... Tak jsem jí slušně vysvětlil, že bez NTBku jsou mi tydle věci na h.... a poslal jsem ji do ...Naštěstí v ALFACOMPu měli poslední kus s Win Vista Pro, tak jsem ho objednal. Chtěl jsem sice be OS, ale potřeboval jsem to do konce roku, tak už moc na výběr nebylo
Už se těším
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů