FUJITSU-SIEMENS ESPRIMO M9400
-
- píše často
FUJITSU-SIEMENS ESPRIMO M9400
http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-espr ... d83218.htm
Má ho někdo vydrží opravdu slibovaných 6 hodin ???????????
Má ho někdo vydrží opravdu slibovaných 6 hodin ???????????
56,2Wh bateria ti len velmi ztazka da 6 hodin. Musel by si to poriadne okresat (povypinat vsetko co sa len da - wifi, bt, hudbu, znizit jas na minimum), mat vhodnu konfiguraciu (CPU podtaktovane na co najmenej, malo zeruci disk a optimum RAM) pustit tam XP a nic nerobit.
nc6320 (T5500, I945) dokazalo dat na 55Wh tusim okolo 4,5-5 hodin, ale tiez jas na minimum (co bolo dost na hrane), bez wifi a cisto office praca.
C
nc6320 (T5500, I945) dokazalo dat na 55Wh tusim okolo 4,5-5 hodin, ale tiez jas na minimum (co bolo dost na hrane), bez wifi a cisto office praca.
C
-
- píše často
když počkáš 14 dní řeknu ti to, po vánocích si ho objednávám
hele a i kdyby, tak ty 4,5 je docela dobrá výdrž, ne?
edit: nevím jak je to s baterkou už má sámo sobě dvě ne???
a do 20K? TP R61 taky má nějakých 5 hodin
http://www.megaobchod.cz/notebooky/leno ... 58965.html
hele a i kdyby, tak ty 4,5 je docela dobrá výdrž, ne?
edit: nevím jak je to s baterkou už má sámo sobě dvě ne???
a do 20K? TP R61 taky má nějakých 5 hodin
http://www.megaobchod.cz/notebooky/leno ... 58965.html
-
- píše často
Jo tak pad dej vědět kolik vydrží inak to lenovo není taky špatné a vypadá velmi kvalitně.
Já chci notebook na výdrž takže by se mě hodily Hpéčka maj taky dobrou výdrž ale ne v kategorii 20tis. takže koupím FS nebo Lenovo.
A vyplatí se koupit Asusy s AMD procesory pár lidí mě řeklo že to moc dlouho nevydrží je to pravda???
//:EDIT
jak jsou na tom z výdrží ASUSKY všude se píše že tři hodiny jak je to trěba při dívání na film ve směs budou to alspoň dvě hodinky????
Já chci notebook na výdrž takže by se mě hodily Hpéčka maj taky dobrou výdrž ale ne v kategorii 20tis. takže koupím FS nebo Lenovo.
A vyplatí se koupit Asusy s AMD procesory pár lidí mě řeklo že to moc dlouho nevydrží je to pravda???
//:EDIT
jak jsou na tom z výdrží ASUSKY všude se píše že tři hodiny jak je to trěba při dívání na film ve směs budou to alspoň dvě hodinky????
Na Asuse se vykasli a predem te chci upozornit, ze od Lenova za 20 000Kc kvalitu necekej. Bud bude kvalitni a bude mit zastarale komponeny, nebo nebude kvalitni a bude mit novejsi komponenty. Jinak pokud chces extremni vydrz na baterie, tak si kup postarsi Lifebook(8xxx), ktery s modularni baterii vydrzi 10hod a da se za nejakych 25 000Kc uz sehnat.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- píše často
-
- píše často
Michal27 píše:Pozor, ThinPad se automaticky nerovna kvalita - To pouze rada T , ale dnesni masove rozsirena Rka uz si s kvalitou netykaji.
prave naopak. lenovo co sa kvality a vybavy tyka, posunulo Rka dopredu. magneziovy ram, kovove panty alebo ultrabay je dnes uz dostupna aj u najlacnejsieho modelu R61e (US modely R61e).
Naposledy upravil(a) Ghost dne 20 pro 2007 14:59, celkem upraveno 4 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
je to dost pravdepodobne. tusim cca 2 mesiace dozadu sa zacali objavovat nove modely thinkpadov. takze je mozne, ze ta zmena o ktorej sme sa bavili vcera sa tyka az novych modelov a to este chvilu potrva kym sa to dostane az do nasich koncin. kazdopadne to nie je priznak toho, ze kvalita Rkovej rady pod lenovom upada ale prave naopak.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 20 pro 2007 15:06, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Dnesni R61 a T61 jsou si opravdu dost podobne. Nicmene i drive neplatilo, ze by R (ne Re) bylo znatelne horsi nez T. Predevsim 15" T modely (T40..T43) mely problemy s pevnosti konstrukce, pokud zrovna nebyly zavrene. Dusledkem toho bylo ne zrovna vzacne zniceni zakladni desky (odlomeni cipu pajenych BGA technologii) mechanickym namahanim.
No jak myslite Ja si stojim za tim, ze Rko neni kvalitnejsi nez T a ze jeho kvalita je od dob minulych uz nic moc. A jen o magnesiovem ramu to taky neni - jak pise Puppy - zakladni deska se po.... i v modelu s mg ramem a v plastaku klidne vydrzi. Nerikam, ze Rko je Acer, ale s mnoha levnymi bussines modely jinych vyrobcu je naprosto srovnatelne. A zrovna ja bych dal tomu Hp prednost A to Esprimo taky vypada pevne a srovnatelne kvalitou (zde ukaze cas, protoze za den clovek tezko muze hodnotit).
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“