![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
maxxz píše:Ghost: Nejdřív si přečti co jsem napsal. Vím co je RC a vím co je BETA a rozhodně to neházim do jednoho pytle, pochopit to šlo. Jo zájem o RC je veliký většina pak na to akorát nadává, protože čeká že to bude běhat jako Finální verze. K čemu ti je prosímte RC ? Jenom mi to řekni ? Proč si cpeš nehotovku do PC, potřebuješ to ? Nemůžeš prostě vydržet měsíc na FINAL verzi (nebo nevim jak dlouho)? K čemu to potřebujou ostatní ? Řekni mi to ? Prostě v tom nevidím žádné plus. V tom, že si z větší části můžeš narušit systém tím, že si tam dás nefinální verzi ? Stojí to za to ? Nebo ti jde o to jen honit vocas, že tam máš SP1 ? Vysvětli mi reálnej přínos pro tebe a pro jiný lidi prosím ? Kdyby šlo o BETU chápu chce se přidat a přidávat svoje poznatky a psát jaké to má nedostatky, ale MS na to má placené testery, takže to zcela padá. RC je tedy k čemu ? K tomu abych si narušil systém, což se může i nemusí stát, protože je to vabank ?
Podle mě je RC nedodělaná kryplovina pro lidi, aby jim firmy a programátoři zavřeli tlamy, že se něco chystá moc dlouho. Bývá to zdrojem chyb, i když již né tak razantních jako v beta verzích, ale k čemu tohle ? To starý funguje a až to bude oficiální tak to zazáplatuju ne ? Potom je na internetu půlka lidí brečících, protože jim nefunguje přesně podle představ a půlka je nadšená a hadají se o to kdo má pravdu a každej samozřejmě tvrdí, že ten to dělá špatně a druhej má štěstí.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů