nová řada
myslím novou řadu notebooků od sony...nebudou přeci vyrábět a prodávat například FZ21M (například proto, že si ho na nový rok pořídim:)) v průběhu dalších dvou let ne? leda by pořád nějakým způsobem doplňovali kvalitu hardwaru. ale myslím že to ne a proto mě zajímá kdy přijdou na trh nové typy z nové řady....
ale porad si nenapsal ceho
jestli ti jde o levne mainstream 15,4" notesy , mobilni 13,3", UMPC nebo naopak velke 17" dobre vybavene stroje
Jinak mrkni treba na radu SZ, ta uz je tu urcite 2 roky a kazdy pulrok ziskava jen novy HW...
jinak malokdo ma kristalovou kouli aby predpovidal budoucnost
jestli ti jde o levne mainstream 15,4" notesy , mobilni 13,3", UMPC nebo naopak velke 17" dobre vybavene stroje
Jinak mrkni treba na radu SZ, ta uz je tu urcite 2 roky a kazdy pulrok ziskava jen novy HW...
jinak malokdo ma kristalovou kouli aby predpovidal budoucnost
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
noviisek píše:když jsem si pořizoval NTB sony VAIO FW 11E od známého, tak při jeho hledání zjostil, že se tato série již přestává vyrábět a před Vánoci by se měla objevit nějaká nová. Její zajímavost bude podle mě jen design a blueray
nic oficiálního jsem ale nikde nečetl
Ta řada, o které se zmiňuješ, má být zaměřena především na nejnovější a nejvýkonněkší technologie (nej procesory, nej grafika, SSD úložiště, velká úhlopříčka pro desktop-replace ntb, zmiňovaná blu-ray atd.. - cena odhadem +40tisíc)