IrDA Aspire 5101 a Ericsson K 300i
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
IrDA Aspire 5101 a Ericsson K 300i
Ahoj, prosím o radu... dostal jsem k Vánocům tento telefon a také k němu "USB zub" IrDA Wirelesss Bridge od firmy Wiretek... naivně jsem si myslel, že "zub" dám do usb a on se naistaluje.. xp si s ním neví rady a já už půl dne marně zkouším najít ten správný ovladač, protože uvedený web výrobce "zubu" www.viretek.com.en nefunguje... našle jsem jakési dva, tři ovladače, ale ani po jejich nainstalování se "zub" k činnosti nemá, poradíte mi někdo? Ideální by byl odkaz na ty "správné" ovladače... Děkuju David
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
http://www.wiretek.com.cn/main2/download.asp
tohle je správný odkaz kde je příšlušný ovladač, stahuji, tak jsem na to zvědavý..
... je to ono, uz to chodi bez problemu... treba se tento příspěvek bude někomu hodit...
tohle je správný odkaz kde je příšlušný ovladač, stahuji, tak jsem na to zvědavý..
... je to ono, uz to chodi bez problemu... treba se tento příspěvek bude někomu hodit...
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz