mp3 prehravac

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
mareck
občas něco napíše

mp3 prehravac

Příspěvekod mareck » 27 pro 2007 20:57

nazdar lidi.Potreboval bych radu.Mam mp3 prehravac samsung yp-u3 a nemuzu ho propojit s notebookem.Kdyz ho dam do USB tak mi to napise DISCONECTED a vic to nedela.Nevite nekdo co s tim???Diky

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 27 pro 2007 22:07

Tohle by mela byt spis otazka nekam na jine forum, tohle neni chyba notebooku jako spis toho prehravace... notebook je jako jakykoliv jiny pc s operacnim systemem a USB. Takze bude spis chyba prehravace ze se neumi pripojit k tomu systemu. Chtelo by to nainstalovat ovladace k te mp3, zkusit ji na jinem pc, jinem operacnim systemu, kdyztak pak preinstalovat operacni system na notebooku...

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 28 pro 2007 00:13

No presne nad tymto prehravacom som tento tyzden aj ja uvazoval, kym som sa na nete nedocital, ze odstup signal-sum je iba 55dB ale hlavne to, ze nepodporuje v europskej verzii Mass Storage :!: ale len protokol MTP (media transfer protocol). Mozes rozumiet pod tym to, ze sa neda pouzit ako bezny USB kluc na hocijakom PC s Windows. Na Linuxe neviem ci vobec ide.
To znamena, ze by ti ho malo najst vo Windows, pokial mas nainstalovany Windows Media Player 10 a vyssi, pripadne po nainstalovani toho softu co si s nim dostal.

Jeden chlapik to tam v tej diskusii vyriesil tak ze preflashoval na nejaku korejsku verziu kde je Mass Storage podporovane, ale neviem ci tym neprisiel aj o zaruku... :roll:

David Havel
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Havel » 09 led 2008 08:27

Hi :) mě tohle dělala mp3 když jsem ji měl "zamknutou" :lol: ...... jinak mě celkem nasralo, že když na ni uložim něco jiného než mp3 soubor, tak skolabovala... Rolling Eyes
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz

Zpět na „Hardware“