mp3 prehravac
mp3 prehravac
nazdar lidi.Potreboval bych radu.Mam mp3 prehravac samsung yp-u3 a nemuzu ho propojit s notebookem.Kdyz ho dam do USB tak mi to napise DISCONECTED a vic to nedela.Nevite nekdo co s tim???Diky
Tohle by mela byt spis otazka nekam na jine forum, tohle neni chyba notebooku jako spis toho prehravace... notebook je jako jakykoliv jiny pc s operacnim systemem a USB. Takze bude spis chyba prehravace ze se neumi pripojit k tomu systemu. Chtelo by to nainstalovat ovladace k te mp3, zkusit ji na jinem pc, jinem operacnim systemu, kdyztak pak preinstalovat operacni system na notebooku...
No presne nad tymto prehravacom som tento tyzden aj ja uvazoval, kym som sa na nete nedocital, ze odstup signal-sum je iba 55dB ale hlavne to, ze nepodporuje v europskej verzii Mass Storage
ale len protokol MTP (media transfer protocol). Mozes rozumiet pod tym to, ze sa neda pouzit ako bezny USB kluc na hocijakom PC s Windows. Na Linuxe neviem ci vobec ide.
To znamena, ze by ti ho malo najst vo Windows, pokial mas nainstalovany Windows Media Player 10 a vyssi, pripadne po nainstalovani toho softu co si s nim dostal.
Jeden chlapik to tam v tej diskusii vyriesil tak ze preflashoval na nejaku korejsku verziu kde je Mass Storage podporovane, ale neviem ci tym neprisiel aj o zaruku...

To znamena, ze by ti ho malo najst vo Windows, pokial mas nainstalovany Windows Media Player 10 a vyssi, pripadne po nainstalovani toho softu co si s nim dostal.
Jeden chlapik to tam v tej diskusii vyriesil tak ze preflashoval na nejaku korejsku verziu kde je Mass Storage podporovane, ale neviem ci tym neprisiel aj o zaruku...

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Hi
mě tohle dělala mp3 když jsem ji měl "zamknutou"
...... jinak mě celkem nasralo, že když na ni uložim něco jiného než mp3 soubor, tak skolabovala... Rolling Eyes

Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz