COMPAL FL90
aha, ono je to funkci toho notebooku.
Popravde, kdybyste byli bez toho, tak po chvili ten touchpad vypinate. Ja to na svem EL80 nemam. Touchpad nepouzivam a musel jsem si ho vypnout. Pri psani textu to bylo naprosto katastrofalni, ikdyz jsem si hlidal ruce, abych nad nim nejak neprejel, tak porad mi sem tam ulitl kurzor, oznacil pulku textu a jak jsem psal, tak se samozrejme premazal, nebo mi proste jenom prelitl jinam a zacal jsem psat v polovine daneho textu, apod.
Ale samozrejme by bylo vhodne, aby k tomu bylo nejake nastaveni.
Popravde, kdybyste byli bez toho, tak po chvili ten touchpad vypinate. Ja to na svem EL80 nemam. Touchpad nepouzivam a musel jsem si ho vypnout. Pri psani textu to bylo naprosto katastrofalni, ikdyz jsem si hlidal ruce, abych nad nim nejak neprejel, tak porad mi sem tam ulitl kurzor, oznacil pulku textu a jak jsem psal, tak se samozrejme premazal, nebo mi proste jenom prelitl jinam a zacal jsem psat v polovine daneho textu, apod.
Ale samozrejme by bylo vhodne, aby k tomu bylo nejake nastaveni.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
skejpa píše:jo ale to je kdyz ten touchpad dyl nepouzivas. kdyz jezdis mysi pises na klavesnici a pak pohnes touchpadam tak to trva tu vterinku nez se zase aktivuje. pokud ale jezdis touchpadem a pak zase 10 sec klavka/mys a zase touch tak to jede hned... aspon tak to dela me
To samé chovaní touchpadu mám i Já
kyo: Pisu vsemi deseti, mam mezi 250-300 udery za minutu, psanim si privydelavam, nemam notebook posazeny tak, ze je mozne mit ruce ve vzduchu, aniz by mi po pul hodine odumrely, a miluju podobne chytre reci na forech. .
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
Ahojda.
Pokud se nepletu, tak už o tom vrchním tlačítku bylo psáno.
Pokud je aktivován smart batery třeba na nabití baterie na 75%, tak (při nabíjení) po jeho stisknutí babijete baterku na 100%
Tak nějak by to mělo fungovat
Pokud se nepletu, tak už o tom vrchním tlačítku bylo psáno.
Pokud je aktivován smart batery třeba na nabití baterie na 75%, tak (při nabíjení) po jeho stisknutí babijete baterku na 100%
Tak nějak by to mělo fungovat
FL90v.1 • T7500 2,2GHz 4MB L2 cache • 2x1GB RAM • GF 8600M GT 256MB• Seagate 120GB, 7200ot.• Wifi, Bluetooth •Win XPp
televizni vystup
Dobry den nejak mi prestal fungovat televizni vystup kdyz dam pripojit 2 monitor tak se mi vypne i lcd a nemuzu stim nic jiz delat. Jeste pred tydnem mi fungoval bez problemu mam ovladace 156.10 windows vista moc dekuji za kazdou radu
pojede to samozrejme 1600x1200. grafiku limituje pouze rozliseni displeje notebooku. jinak grafika samotna zvladne rozliseni urcite prez 2200 x xxxx ....
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
ovladače na dvoujádro
Zdravim vas lidicky! Hledam a nemuzu stale najit u microsoftu ovladace na dvoujadrove procesory od Intelu. Pomuzete mi pls?
Compal FL90.v1 15.4", GF 8600M GT 256MB, Santa Rosa, Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250, 2x1 GB 667MHz DDR2, SEAGATE 120GB 7200ot