Příspěvekod j7k » 19 lis 2006 12:36
Je to šmejd. Ve čtvrtek jsem si jej přivezl ze servisu, kam jsem ho dal pro závadu bluetooth. S technikem jsme se shodli, že nestabilita bude v pamětech, takže jsem 2 x 1GB DDR2 667MHz Kingmax vrátil a objednal přes Český servis a.s. 1 x 512MB paměti podle jejich uvážení. Doma jsem ale zjistil, že mi do R60tky dali sice paměťový modul pro notebooky IBM, ale starší 533MHz. Měnili bluetooth modul, ale nemusel jsem ho testovat ani moc dlouho, připojení vykyslo do 15 minut a každé další okolo 20 minut. Tak to je ještě horší, než před výměnou, to drželo občas i hodinu a nepadalo dřív, než za 35 minut. Notebook padá při hrách do modré obrazovky stejně, i když ne tak často. Asi mu svědčí snížená frekvence pamětí.
Takže, zítra budu volat zase do servisu, že mi objednali pomalejší paměť, že notebook je nestabilní stejně jako před tím a že bluetooth je stále nepoužitelný pro připojení k internetu přes telefon. Další na řadě tedy bude výměna základní desky.
Tak toto je zatím nejhorší notebook mého života, dal jsem za něj peníze a nemohu ho pořádně používat. Ještě, že mám na cesty PDA a doma PC.
Jestli se jakákoliv závada projeví i po výměně základní desky, budu trvat na vrácení peněz a budu muset vymyslet, jaký notebook vybrat. IBM/Lenovo už to ale určitě nebude. Snad nějaké HP, či Dell...