Zdravim,
najprv som si myslel, ze je to len neaka jednorazova zalezitost ci co, ale uz sa mi to stalo opakovane (z 10 asi tak 3-4 krat). Pro hrani Warcraft 3 online mi vyskocil blue screen, nasledoval reset a nechapem preco . Mam Toshibu 1M8, windows XPP. Teploty NB su v pohode, myslim si, ze ovladace mam ok (inu chybu som zatial nezaznamenal). Ak by niekto vedel poradit s tymto problemom bol, by som velmi vdacny.
------------------------------------------------------------------------------------
Nasledujuci problem, s ktorym sa na vas obraciam sa tyka ASUSu A6Tc.
Tento pripad uz vidim na reklamaciu. Je tam Win XPP, ovladace od vyrobcu a zvykava "vypadavat" lan (v sietach ho nevidno, pritom je v nainstalovanych driveroch, ale nevidno ho, akoby bol neviditelny). Vypadava hlavne pri hrani po LANe, ale aj pri hociakej cinnosti. Po restarte sa objavuje velmi zriedka (sanca 5%), alebo pri preinstalovani LAN drivera (sanca 10%) alebo (a tomuto som fakt ze neveril), ked dam spustit hlbkovu analyzu NODu, nic nenajde, ale po restartovani tam LAN je (sanca 70%). Nepomohlo preinstalovanie OS.
Ak by niekto poznal riesenie na tento problem, bol by som prekvapeny, ale hlavne vdacny.
Predem dakujem za prispevky
Blue screen pri hrani online
Blue screen pri hrani online
Naposledy upravil(a) bitxiak dne 29 pro 2007 20:55, celkem upraveno 1 x.
no co bych dělal třeba já, zkontroloval veškeré ovladače, odinstaloval je a nainstaloval znova, podle toho od kdy to dělá bych odinstaloval všechny programy který jsem instaloval, projel paměť memtestem, zkontroloval bych jestli tam nejsou viry a spol., vyčistil registry.
Kdyby to dělalo pořád tak reinstal systemu, no a kdyby to dělalo i pak tak si hodím mašli
Kdyby to dělalo pořád tak reinstal systemu, no a kdyby to dělalo i pak tak si hodím mašli
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“