ASUS V1S vs. Dell Inspiration 1720
ASUS V1S vs. Dell Inspiration 1720
Mame tu novy rok a s nim novy model ASUS V1S. Puvodne jsem si byl jisty, ze pujdu do Dellu, ale tenhle kousek me zvyklal. Do ceho byste sli vy?
Vim, ze to je 15" a 17" a vyhody a nevyhody velikosti neresim. Spis mi prijde, ze ten Inspiration je malo vybavenej, ASUS zase neni "takova znacka". Nevim, vaham, poradte pls.
Vim, ze to je 15" a 17" a vyhody a nevyhody velikosti neresim. Spis mi prijde, ze ten Inspiration je malo vybavenej, ASUS zase neni "takova znacka". Nevim, vaham, poradte pls.
-
- Moderátor
- ok Inspiron, ale ze by mi to pomohlo to ani ne
- komfort sledovani displaye asus 1680x1050 dell 1440x900 pokud bych nebral drazsi variantu 1920x1200 - taky mi zrovna nepomohla tva pripominka
abych se vyvaroval dalsich podobnych pripominek tak mi jde hlavne o to, ze u Dellu budu kupovat notes, kterej se bude doprodavat, ale budu mit "znacku a servis" u asusu budu mit mnohem lepe vybavenej novej model, ale servis a znacku buhvi ..

- komfort sledovani displaye asus 1680x1050 dell 1440x900 pokud bych nebral drazsi variantu 1920x1200 - taky mi zrovna nepomohla tva pripominka

abych se vyvaroval dalsich podobnych pripominek tak mi jde hlavne o to, ze u Dellu budu kupovat notes, kterej se bude doprodavat, ale budu mit "znacku a servis" u asusu budu mit mnohem lepe vybavenej novej model, ale servis a znacku buhvi ..
Na konci srpna jsem taky uvazoval o koupi Asus V1S, je to docela peknej kousek s dobrou vybavou, ale nakonec jsem koupil Dell Vostro 1500 (recenze). Do Della jsem sel i pres to, ze Asus mel trochu lepsi vybavu (Gigabitova sitovka, HDMI vystup), ale zaruka NBD mi prijde v pripade notebooka jako dost silnej argument. Staryho notebooka jsem jednou posilal do servisu a byl tam 3 nedele, protste pakarna. Volby Della rozhodne nelituju ...
Dell Vostro 1500 [Core 2 Duo T7500, 4GB RAM, 15,4" WSXGA+ (1680x1050), GF 8600M GT 256MB, 120GB 5400rpm, Vista Business 64b SP1 ENG]
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
-
- Moderátor
No prave ten servis a snad i kvalita provedeni u Dellu me stale presvedcuje, ze mozna radsi nez vybavenejsi Asus.
Dell bych mel +- v tomto vybaveni:
CPU 2,2
2GB RAM (nevim jestli by se nevyplatilo 4)
HDD 200GB 7,2 rpm (mozna jeste nakej k tomu)
vga 8600gt 256
lepsi baterka
u lcd chci videt rozdil 1440x900 oproti 1920x1200
Nakonec mozna budu mit lehci rozhodovani pokud se dozvim, ze promo akce uz mi neprojde
Jinak si budu chtit koupit casem externi monitor a pracovat na nem, proto neresim 15 / 17. Prenaset to budu obcas. Rozhodujici je pro me rozliseni, hlavne pro photoshop ..
Dell bych mel +- v tomto vybaveni:
CPU 2,2
2GB RAM (nevim jestli by se nevyplatilo 4)
HDD 200GB 7,2 rpm (mozna jeste nakej k tomu)
vga 8600gt 256
lepsi baterka
u lcd chci videt rozdil 1440x900 oproti 1920x1200
Nakonec mozna budu mit lehci rozhodovani pokud se dozvim, ze promo akce uz mi neprojde

Jinak si budu chtit koupit casem externi monitor a pracovat na nem, proto neresim 15 / 17. Prenaset to budu obcas. Rozhodujici je pro me rozliseni, hlavne pro photoshop ..
-
- Moderátor
osobne by som zobral radsej 15tku ale nie asus V1. taku moznost si nedal
na asuse V1 sa mi nepaci minimalne jedna vec - vyfukovanie tepleho vzduchu na pravej strane tam kde mas ruku ked pouzivas mys.
ked uz dell vs asus tak radsej vostro 1500/inspiron 1520 alebo xps 1530

na asuse V1 sa mi nepaci minimalne jedna vec - vyfukovanie tepleho vzduchu na pravej strane tam kde mas ruku ked pouzivas mys.
ked uz dell vs asus tak radsej vostro 1500/inspiron 1520 alebo xps 1530
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
tak dnes jsem tam byl a bohuzel jsou zamereny na trochu jinej typ zakazniku :] myslel jsem, ze prijdu vyridime objednavku, zaplatim a budu moct vesele cekat az notebook sestavi a poslou ..
no a clovek musi vyplnovat formular v papirove podobe, v dobe o ktere jsem si myslel, ze uz je vyhradne elektronicka, no a ne .. az vyplnite a poslete naskenovany formular zpet, teprve potom se zacne vyrizovat objednavka .. takze nez objednam [skan nemam zrovna po ruce momentalne] bude to jeste chvilka a pak se budu modlit kdy prijde :]
no a clovek musi vyplnovat formular v papirove podobe, v dobe o ktere jsem si myslel, ze uz je vyhradne elektronicka, no a ne .. az vyplnite a poslete naskenovany formular zpet, teprve potom se zacne vyrizovat objednavka .. takze nez objednam [skan nemam zrovna po ruce momentalne] bude to jeste chvilka a pak se budu modlit kdy prijde :]
Zpět na „Jaký vybrat notebook“