Acer Aspire 5520G rozdělení hdd

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
hynkop
občas něco napíše

Acer Aspire 5520G rozdělení hdd

Příspěvekod hynkop » 03 led 2008 00:37

Ahoj, prosím zda zde může někdo kdo zatím nerozděloval disk napsat rozdělení disku u tohoto ntb. (jedná se o disk 250GB) tzn. velikost disků C: , D: a jaký mají formát (ntfs , fat). Já jsem disk sloučil a formátoval.
Sice mám vytvořené recovery dvd ale po instalaci již není funkční erecovery . Je jasné že to pravděpodobně očekává stejné rozdělení. Děkuji všem kdo se ozvou .

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 03 led 2008 08:41

:D heh, i kdyz to rozdelis jak to je v reálu, tak jak pak tam hodis recovery dvd tak to to znova naformatuje a da si presne tak jak to má bejt !!! :? jako ja mam 160gb disk a to C: a D: ma 70gb a ten 15gb ma to recovery :!:

hynkop
občas něco napíše

Příspěvekod hynkop » 03 led 2008 16:04

No ono právě ne . Zformátoval jsem celý disk a vyčistil . Po vložení dvd recovery se začne načítat a ejhle eror "System32" Mishmash . Musím naformátovat a rozdělit disk sám. Až když naformátuji jede instalace v pohodě . Jinak disk mám třeba nyní rozdělen ( 32.9 system , 100 data , 100 filmy ) Instaluje to vždy na C: takže rozdělovat můžeš dle libosti . Mně jde o to vyzkoušet zda bude funkčí eRecovery pokud rozdělím disk podle původních hodnot a formátů . Proto jsem zde napsal tuto prosbu o hodnoty disku abych to mohl zkusit a napsat to sem zda je to funkční nebo ne . Ono to totiž vypadá že při vytvoření tovární zálohy to zálohuje pouze obraz systémového disku tzn C: ale formátování ne . Jinak dík za tvůj příspěvek a ahoj

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 03 led 2008 17:09

:D hej tak to je divne že to řve chybu !!!! :roll: no i kdybys ten disk rozdelil jak chces tak jakmile spustis recovery z tech dvd tak by to melo automaticky formatovat a rozdelit dle tovarniho recovery nastavení :P

hynkop
občas něco napíše

Příspěvekod hynkop » 03 led 2008 17:37

Ahoj . To je právě to že ne . I když to instaluji z toho dvd (jsou dvě) tak to instaluje pouze na C: a rozdělění nechá jaké mám . Instalace naprosto v pořádku i spuštění . Je tam vše opravdu od výrobce , ale eRecovery již není funkční tzn.je tam pouze odkaz . Tak nevím zda to není právě tím rozdělením a nebo to dělá pouze tento ntb.

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 04 led 2008 15:18

:D aha.....tak to jsem trebas nevedel :roll: :?: :!:

Zpět na „notebooky Acer“