chtěl bych přetaktovat (CPU ) svůj Acer travelMate 240. Mam tam Celeron 2.6GHz a je to silenej louda. Nechci delat nic silenyho, jen mensi pretakt, abych ho trochu "nakopl" k praci. Naprosto bezne maka na 100%...
Chtel bych znat Vase nazory, rady, zkusenosti. Predem moc diky
Nevím, ale když ti takhle běží na 100% tak tam asi není něco v pořádku ne? Na mým NB procesor neběžel nad 50% při větším zatížení (nepočítáh hry)... Spíše zkus reinstal windows... S tím přetaktováním bys pak mohl mít problémy s chlazením... A těch 100MHz ti na výkonu moc nepřidá...
Spatne jsem to napsal. Asi to vyznelo, ze bezi neustale na 100%. Ne, to ne, ale velmi, velmi casto. A prehravani hudby, internet, icq +neco dodatecneho je pro nej dost prace. Ten celeron je spolehlivy prostredek pro ztratu meho casu a nervu nad loading...
heh, ja bych radsi netaktoval, jelikoz bych to nechtel spálit a bud rád že ti jede jak jede !!! disk to taky bude brzdit ja bych koupil vic ram nebo jak hledas novej book tak novej kousek
Mno uz aby to byly ty Penryny. Ale ja stejne porad nemam jasno jakej notebook. A vadí mi, že pořád není rozšířené eSATA, protože počítám s tím, že hned koupim nějakej rychlej externí disk...ale přes co ho zapojit.. USB se mi zdá pomalé...