přehřívá se vám acer? museli ste čistit nebo kupovat podložk
přehřívá se vám acer? museli ste čistit nebo kupovat podložk
přehřívá se vám acer? musel jste koupit podložku ?? čekaly ste to??
MDA PRO
Nokia N70
Compaq presario R3000
Nokia N70
Compaq presario R3000
Re: přehřívá se vám acer? museli ste čistit nebo kupovat pod
aaischa píše:přehřívá se vám acer? musel jste koupit podložku ?? čekaly ste to??
Mam DTR notebook Acer Aspire 1501 LMi. S prehrievanim to nie je az take strasne na to, ze ma v sebe desktopovy procesor. Za cca 2 a 1/4 roka co ho vlastnim bol 1x na profilaktike v servise (pri prilezitosti vymeny DVD mechaniky som nechal vycisit aj chladic) a asi 3x som "svojpomocne" prefukoval chladic ja (a ze odtial vyletelo prachu ... )
Vymenil som v tom notebooku povodny 4200 otackovy HDD za 7200 otackovy a pre istotu som si kupil aj chladiacu podlozku. Myslim ze by to zvladol aj bez nej ale chel som k nemu USB hub aby som kazde rano nemusel strkat do notebooku 4 usb zariadenia ked mozem len jeden hub.
Spojil som teda nakup hubu s podlozkou. Mam teda 4-portovy USB hub a ako bonus k tomu chladiacu podlozku. V tychto letnych horucavach je len dobre, ze mozem zospodu ochladzovat priestor kde su pamate a HDD a je to naozaj aj citit.
Moja skusenost s podlozkou je teda kladna.
Re: přehřívá se vám acer? museli ste čistit nebo kupovat pod
Aku podlozku pouzivas a odkial je?
Ja mam Aspire 3023 WLMi a na jeho rozmery (36x28) velky vyber podloziek nie je, aspon sa mi tak zda.
Ja mam Aspire 3023 WLMi a na jeho rozmery (36x28) velky vyber podloziek nie je, aspon sa mi tak zda.
na sledovani teploty je treba stahnout nejaky programek napr. MobileMeter
ATi ma taky moznosti nastaveni ... melo by to byt v oblasti bezneho nastaveni grafiky ... je tam ATI zalozka
ATi ma taky moznosti nastaveni ... melo by to byt v oblasti bezneho nastaveni grafiky ... je tam ATI zalozka