Jaký flash disk?
-
- guru
Sandisk Cruzer Micro ktory mam asi rok ma vysuvaci konektor, prežil vylomenie z usb (hojdal som sa na stoličke a nožkov som vylomil, potom vyrovnal kombinačkami a ide ok), vysuvaci mechanizmus ide ok i keď mam zlozvyk ho vysuvať a zasuvať, rychlosti su dobre, použivam portable apps a ma i U3 technologiu (ktoru nepouživam), v testoch sa umistnil tak v strede takže žiadne brutalne rychlosti ale podava stabilne dobre vykony
ja mam A-DATA PD7 Vista 2GB USB2.0 Turbo speed a je velmi dobry, hlinnikovy obal a sakra rychli, odporucam vrelo, urcite neolutujete
http://www.karman.sk/product.jsp?artno=10012793
http://www.karman.sk/product.jsp?artno=10012793
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Uvazuju o Corsair Voyager 4 Gb. Tloustka udavana vyrobcem - 13 mm mi prijde dost velka, i podle obrazku vypada celkem tlustej. Nemate nekdo zkusenost s tim, jestli neblokuje okolni USB porty? Zejmena s ohledem na nb, ktere je maji vetsinou dost blizko sebe. Kdyz jsem to meril, tak to vychazi, ze by to moh byt problem. Zalezi samozrejme na poloze konektoru, ale ten byva vetsinou asi ve stredu, ze jo ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Tak o tom vykonu nepochybuju, cet sem jednu velice pochvalnou recenzi, trosku mi vadi ten vzhled - mam radsi klasicky designa a la hranaty a rovne hrany, a ta tloustka, ale asi ho stejne koupim, za 8 stovek takhle rychlou 4gigovku sem jinde nevidel ....
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander