R60 - Jak se zbavit otravného zvuku klávesnice
R60 - Jak se zbavit otravného zvuku klávesnice
Nevíte někdo náhodou jak vypnout zvuk, který vydává klávesnice při stisku klávesových kombinací, které se jí prostě "nelíbí"
(např. "šipka nahoru a dostrany + alt" atd.). Nebo alespoň ten zvuk nějak ztlumit, protože je hrozně hlasitej, a když sem tam v noci omylem nějakou takovouhle kombinaci zmáčknu, tak bych se vždycky vzteky po#&@%
. Díky
To jsem udělal a v určitých situacích co tu popisoval spy07 to nepomáhá.
Správce zařízení/Zobrazit/Zobrazit skrytá zařízení. V Ovladače nepodporující technologii Plug and Play/Beep, pravým tlačítkem Vlastnosti pak záložku Ovladač. Spouštění Typ: Zakázáno.
Teď pouštím zvuk přes PCMCI SB Audigy tak to nepoznám. Doufám, že to pomůže. Každopádně děkuji.
Správce zařízení/Zobrazit/Zobrazit skrytá zařízení. V Ovladače nepodporující technologii Plug and Play/Beep, pravým tlačítkem Vlastnosti pak záložku Ovladač. Spouštění Typ: Zakázáno.
Teď pouštím zvuk přes PCMCI SB Audigy tak to nepoznám. Doufám, že to pomůže. Každopádně děkuji.
za celou dobu co mam nb, jsem to slysel vseho vsudy tak 3x. ale napr. "šipka nahoru a dostrany + alt" opravdu pipa, po zakazani Beep to ale nevyda ani hlasku. tak nevim kde muze byt problem
Lenovo R61 (T7250, 2GB ram, 15.4" WSXGA+, NVS 140M, 160GB hdd ..., WVB + Gutsy Gibbon)
+ 19" LCD Samsung 931bw, 2.1 Logitech Z4 repro
+ 19" LCD Samsung 931bw, 2.1 Logitech Z4 repro
Podle toho co jsem zkoušel to zatím vypadá, že to funguje! Díky!
- Jen tak pro zajímavost chápu to dobře, že jsem tím v podstatě vyřadil z funkce "speaker"? Zkoušel jsem totiž i jiné postupy jeho vypnutí, které jsem našel na netu, a nic nezabralo. Každopádně ještě jednou Díky, mé nervy si konečně trochu uleví
.
- Jen tak pro zajímavost chápu to dobře, že jsem tím v podstatě vyřadil z funkce "speaker"? Zkoušel jsem totiž i jiné postupy jeho vypnutí, které jsem našel na netu, a nic nezabralo. Každopádně ještě jednou Díky, mé nervy si konečně trochu uleví
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“