Poradte mi s OS
Poradte mi s OS
Zakoupil jsem si notebook Acer u ktereho byl predinstalovan Windows media center.Ze spodu notebooku je licencni klic na tento windows.Bohuzel nechci tento system mit v pc z duvodu caste a pohodlnejsi reinstalace pc a nevyuzivat nejake ty jejich recovery atd a chtel bych pouzit klasiku windows xp home.Jde o notebook dofirmy a mne zajima jestli si tam muzu nainstalovat klasiku windows xp home a pokud to pujde tak zaregistrovat pod licencnim cislem co je vespod notebooku.Mam ale obavu jestli to neni nelegalni nebo tak neco.Nechci ve firme maler.
-
- Moderátor
Tohle bych řešil přímým dotazem za Microsoft, konec konců od toho tam ten jejich support je. Navíc když to budeš mít schválený přímo od nich, máš jistotu, že tě nebude popotahovat žádnej licenční šťoural.
2dodo_mt: Ale on chce přejít z MC na Home, to by mělo bejt v pořádku.
2dodo_mt: Ale on chce přejít z MC na Home, to by mělo bejt v pořádku.
Naposledy upravil(a) Peca-on-line dne 25 lis 2006 20:30, celkem upraveno 1 x.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
c
Jde o tp ze si chci pres program nLite ocesat instalacku a hlavne ze to cd recovery straasne dlouho trva nez nainstaluje celej OS.Pokud bych na tuty mohl pouzit Home tak si je hned vod nekoho vobslehnu a zaregistruju pod cislem co sem dostal k media centru.Problem vidim spis v tom ze to cislo asi nebude sedet.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“