Acer aspire 3100 - vůbec nenastartuje

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
zoiddoc
občas něco napíše

Acer aspire 3100 - vůbec nenastartuje

Příspěvekod zoiddoc » 08 led 2008 08:48

Mám problém s acerem aspire 3100, nejdříve se mi začalo odpojovat a připojovat zařízení USB (myš, KB) a nakonec po restartu nenašel už žádné zařízení. Vždy napsal nerozpoznané zařízení USB. A když jsem připojil třeba USB disk tak se úplně zasekl, musel jsem ten USB disk odpojit, připojit a zas odpojit, a pak zase běhal v pohodě. Zkoušel jsem snad vše: obnovení systému, odebrání ovladačů, flash BIOS a nakonec i formátování a instalace nového systému. To taky nepomohlo. Ještě jsem vyzkoušel Linux a taky to nešlo. Tak jsem teda pracoval dva dny bez toho a třetí den po zapnutí už nic. Display se vůbec nerozsvítil, ale větráček běžel a mechanika taky. Disk se tak na 3 vteřiny rozsvítil a pak zhasl a to je vše. Nemůžu ani do biosu, prostě nic. Poraďte prosím.

vladsoft
píše často

Příspěvekod vladsoft » 08 led 2008 14:53

Ak je v zaruke reklamacia. ak nie navsteva najlepsie neoficialneho servisu, az to neni take drahe bude treba vymenit MB, ale skor by som rovno kupil new NB to sa oplati zrejme viac.

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 08 led 2008 15:50

:) heh.........servis acer.cz nebo asupport na netu najdi kde sidli ti zajištují pozarucni servis aceru :wink:

zoiddoc
občas něco napíše

Re: :-(

Příspěvekod zoiddoc » 09 led 2008 13:42

Tak jsem volal do acera (mám ještě rok záruku) a zítra si pro něj přijedou. Snad ho dají do kupy co nejdříve, potřebuji ho k práci. Jsem na to zvědavej.

Zpět na „notebooky Acer“