Baterie pro aspire 5315
Baterie pro aspire 5315
Nějak se v tom značení acer věcí moc nevyznám, mohl by mi někdo prosím osvětlit, jak poznat, že daná baterie pasuje do 5315 a popř., kde jí sehnat. Nikde jsem nemohl najít, že by baterie byla označená, že je určená pro AS5315, díky za pomoc
http://acer.cz/public/wr-resource/37007 ... k%20nb.xls
tady mrkni.............chces novu baterku nebo jen silnejsi?? a hledej.....nebo napis a acer.cz do brna....oni ti poslou nabidku baterek na tvuj book a taky formular kdybys chtel nejakou hnedka obednat
tady mrkni.............chces novu baterku nebo jen silnejsi?? a hledej.....nebo napis a acer.cz do brna....oni ti poslou nabidku baterek na tvuj book a taky formular kdybys chtel nejakou hnedka obednat

právě už jsem koukal, ale pod 5315 u baterie není žádný puntík, a vůbec má málo puntíků...
, tak nevím...asi jím napíšu. Jen kdyby to již někdo věděl tak pls napiště. Jo a ještě jeden problém, velmi blízko baterky, adapter, když dobíjí baterku a notebook je v provozu, tak nepříjemně piští, dá se to nějak vyřešit ??
Stejně mám dojem, že piští, ikdyž je mimo provoz, ale to povětšinou nejsem v pokoji, ještě zjistím, každopádně u práce je to pištění dost nepříjemný.

Stejně mám dojem, že piští, ikdyž je mimo provoz, ale to povětšinou nejsem v pokoji, ještě zjistím, každopádně u práce je to pištění dost nepříjemný.
jinak ohledne te baterie jim do servisu pisni !!! nic tim nepokazis !
heh s tím pištením si pohledej na tomto foru, nekomu na extense 5XXX piska trafo........zsk to posilal do servisu a tedka cekam co napise !!! taky mi to lehce piští
no to pisteni je následek slabeho trafa co acer k bookum dává
nevim proc.....a jsem zvedav co s tim v servise udelaj tomu kolegovi

heh s tím pištením si pohledej na tomto foru, nekomu na extense 5XXX piska trafo........zsk to posilal do servisu a tedka cekam co napise !!! taky mi to lehce piští