A200-1S9 trha hry
A200-1S9 trha hry
Zdravim! Od vcera mam A200-1s9 a mam dost zaujimavy problem s hrami. Zatial som skusal NFS undeground2 a UT. Problem spociva v tom, ze hry zaujimavo trhaju a to tak ze hra akoby na sekundu spomalila a potom tu dalsiu sekundu velmi zrychly, akoby NB chcel dopocitat to, co za tu sekundu nestihol... opakuje sa to v pravidelne a lezie mi to dost na nervy. Catalisty na HD2600 som stiahol vcera , v.7.12 a robi to nadalej... poradi niekto?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
bud se podivej na spravce uloh jestli ti tam nejaky jiny program brutalne nebere CPU, nebo zkus jine drivery http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... highlight=
mel jsem neco podobneo u crysis, už nemam (jsou to ovladače pro XP s jestli maš Visty, neporadím)
mel jsem neco podobneo u crysis, už nemam (jsou to ovladače pro XP s jestli maš Visty, neporadím)
Toshiba Satellite A200-1BJ, C2D T7300 2 GHz 4MB L2, 2GB RAM DDR2 667MHz , 160GB HDD 7200rpm, ATi HD2600 256MB VRAM, Windows XP Prof. SP3
Na 1G hej ale nie s Vistou. Inak kamosovi toto tiez robilo ale na desktope tusim tiez z tym NFS on mal 512RAM a XP. Ale on to neriesil lebo je do PC lama.. ked som mu povedaô sak sa ti to zrychluje spomaluje.. on nato ze to je v pohode ze to je normalne.. tak co ked mu to neprekazalo.. niektori ludia su fakt nenarocny. Drtia pri ~5FPS , ale hlavne ze to ide
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“