Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ahoj, jelikož jsem docela laik v oblasti nb a chtěl bych si pořídit svůj první notes maximálně do 25tisíc, chtěl bych poradit od někoho zkušeného.. notes budu mít hlavně zábavu(filmy, net, hudba)+práce do školy. ps. nejnovější hry nebudu hrát... stačí mi pár starších dobrých... mám zatim předběžně dva favority:
https://www.alza.cz/notebook-ibm-lenovo- ... d84599.htm
2_palma: ja nemam nic proti toshibe. ja povazujem za smejd konkretne sasi A200
2_mildy25: za 25k sa neda kupit notebook s dobrym sasi a vykonny zaroven. chces dobre sasi alebo vykonny? za 25k sa da kupit pomerne odolny notebook s integrovanou grafikou alebo notebook kde vyrobca usetril na kvalite sasi ale zas tam je vykonny hardware.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
mildy25 píše:a nějakej zlatej střed by se nenašel....???neřikej že za 25t se nesežene kvalitní notes...ale kdybych se měl rozhodnout, tak spíš výkonnější....
no za 25k sa IMHO da kupit notebook s dobrym sasi+vykonnym cpu+integrovanou grafikou (napr. hp 6510b/6710b, Lenovo R61 alebo FSC esprimo M9400/D9500) alebo dobre sasi+slaby cpu+lowend grafika (napr. ten R61i co si dal link vyssie) alebo slabe sasi+vykonny cpu od amd alebo mainstream od intelu+mainstream grafika (napr. toshiba A200 spominana vyssie).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8