Zkusenosti s HP Pavilion dv6680
Zkusenosti s HP Pavilion dv6680
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Chtel bych vedet jak je na tom tento notebook? Takze jestli ma nekdo zkusenosti, tak prosim, aby se podelil.
Chtel bych vedet jak je na tom tento notebook? Takze jestli ma nekdo zkusenosti, tak prosim, aby se podelil.
4 czech-in
czech-in: Můžu se zeptat na jaké detaily ty hry jedeš? Třeba UT3 v klidu mě dost překvapilo
uz dost dlouho vybiram nejakej book a nemohu se porad rozhodnout. tenhle ntb se mi dost libi ale nevim jestli v dnesni dobe staci jen 1.5 GHz procesor. proste cpu se mi moc nezamlouva. jak by tedy na tom byl tento procesor v porovnani treba s 1.8 nebo 2.0GHz procesorem? Bude tenhle ntb stacit i na nejakou "novejsi" hru?
DIK ZA VASE ODPOVEDI!
DIK ZA VASE ODPOVEDI!
-
- Moderátor
cim vyssia frekvencia tym samozrejme lepsie ale pri normalnej praci z PC to naozaj nepoznas.. co sa tyka hier tak tam bue aj tak limitujuca GK.. a inak by som isiel do Turionu za lepsiu cenu vyssi vykon a mas...pavel14 píše:uz dost dlouho vybiram nejakej book a nemohu se porad rozhodnout. tenhle ntb se mi dost libi ale nevim jestli v dnesni dobe staci jen 1.5 GHz procesor. proste cpu se mi moc nezamlouva. jak by tedy na tom byl tento procesor v porovnani treba s 1.8 nebo 2.0GHz procesorem? Bude tenhle ntb stacit i na nejakou "novejsi" hru?
DIK ZA VASE ODPOVEDI!
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“