Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
Zkus si v odkazu zkontrolovat nejakou hru ktera HW T&L pozaduje, a jestli ti to grafika podporuje... pri nacitani nejake stranky s hrou, se totiz analyzuje tvuj PC a zjisti se co za vlastnosti ma...
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
jinak by to urcite slo zjistit i v 3DMarku atp.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
jinak by to urcite slo zjistit i v 3DMarku atp.
GMA x31OO GFX (965 GM Express) Dík za odkaz, tak jsem to zkusil a T&L mi grafika podporuje. Ještě se chci zeptat u NFS:Most Wanted když v nastavení grafiky zapnu odlesky na autě, tak mi všechny auta začnou problikávat, myslim, že to je ovladači, protože co jsem dostal k notebooku tak tam mi šli dobře NFS,ale zase nešlo COD2 noo a u těch co jsem sehnal na stránkách intelu je to naopak.. Nevíte co s tim, vim, že to neni herní grafika, ale jestli by to nešlo někde v ovladačích nastavit...?? Dík Lama
tak,otec má tuto sestavu MSI VR 601X ,1,7 ghz Celeron,2 GB RAM,Intel X3100,Win. Vista Home.
Použitý je ovladač s přibaleného CD. Flatout 2 demo-nelze spustit,hodí hlášku že nelze otevřít knihovnu d9dll.
Vietkong demo-uvodní video jde naprosto plynule i při roz.1200x800.Samotná hra po cca 5 sek. spadne do windows.
Tomb Rider:Anvisenary demo: připlném rozlišení a stínovaní jde hra tak 15 fps a po minutě hra zamrzne.
3D Mark06 proběhl bez problému,výsledek však neznám,nebylo připojení k netu.
Vista index celkový 3,1
Index 3d aplikací a multimédií 3,4
Nevím zda-li mám aktivovanou T/L funkci
Tato karta má celkem výkon,srovnal bych to k geforce FX 5500,ale ta podpora her tu chybí...
Použitý je ovladač s přibaleného CD. Flatout 2 demo-nelze spustit,hodí hlášku že nelze otevřít knihovnu d9dll.
Vietkong demo-uvodní video jde naprosto plynule i při roz.1200x800.Samotná hra po cca 5 sek. spadne do windows.
Tomb Rider:Anvisenary demo: připlném rozlišení a stínovaní jde hra tak 15 fps a po minutě hra zamrzne.
3D Mark06 proběhl bez problému,výsledek však neznám,nebylo připojení k netu.
Vista index celkový 3,1
Index 3d aplikací a multimédií 3,4
Nevím zda-li mám aktivovanou T/L funkci
Tato karta má celkem výkon,srovnal bych to k geforce FX 5500,ale ta podpora her tu chybí...
tak už jsem na to přišel čím to je. Ty první ovladače, nemají podporu T&L , tak jestli ty odlesky na autech vykresloval procesor??,nevim ale prostě to šlo, a byly perfektní odlesky.. No a ty další zase měli podporu T&L ale grafika to asi nezvlada.. Jinak ted jsem zkoušel COD4 no je to hratelne..ale jde mi jenom multiplayer, u single playeru při načítání mise mi to hodí chybu s directX