WIFI u X51RL

notebooky Asus a vše kolem nich
SliderV3
občas něco napíše

WIFI u X51RL

Příspěvekod SliderV3 » 11 led 2008 12:35

Zdravím.

Do mého notebooku X51RL jsem se rozhodl nainstalovat XPčka. Ovladače jsem si musel stáhnout. Vše proběhlo v pořádku až na wifi. Při instalaci ovladače staženého z ASUSU mi správce zařízení hlásil že zařízení nelze spustit (kód 10), tak sem hledal na fórech a tam byl návod že prý se má ovladač stahnout od ACERA tak sem tak učinil, instalnul a ono to fachá, ale jen an oko, vše se tváří jako že je v pořádku, ale nenajde to žádné sítě i když sem s notebookem u AP. Ve vistách je vše naprosto v pořádku. Nemáte někdo nějaký návod jak zprovoznit wifi pod XP? Ještě pro úplnost wifi je od Atheros.

Díky za odpověď

TeSi

Příspěvekod TeSi » 11 led 2008 14:13

taky jsem s tim mel problemy..nic nestahuju z acera...1) to jsou nejvetsi srace co muzou bejt 2) mas snad ASUS ne...ja jsem to vyresil tak ze jsem instl Wirelles Console 2 (asus.com), a potom ovladac...

SliderV3
občas něco napíše

Příspěvekod SliderV3 » 12 led 2008 21:56

Jo to vím taky že mám asus, ale kdyby sis přečet můj příspěvek pořádně tak víš že mi wifi nefungovala ani s ovladačem od asusu. Dnes sem odebral zařízení wifi ze správce systému, odinstaloval ovladače acera, nainstaloval wireles console, a když chci nainstalovat ovladače od asusu pro wifi tak se mi to uprostřed instalace sekne a to vždy!!!!

Pokud máš link na ovladače tak mi ho tu nech. Je to model X51RL. Díky

Zpět na „notebooky Asus“