Windows XP s integr.drivery pro SATA,hotfixy a mnoho dalšího
Kdybych mel stolni pocitac s disketovou mechanikou tak si ty ovladace stahnu tady http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21
Je to myslim ten soubor 32 floppy a pak si ho z diskety skopcim a integruju ve winlite chapu spravne postup? Jinak v tom odkazu bude asi to na co sem ted dal odkaz ne?
A vypaloval jsem to pouze pres windowsovske zapsani souboru, protoze se mi nechce naposledy mi alcoho hodil error..
Je to myslim ten soubor 32 floppy a pak si ho z diskety skopcim a integruju ve winlite chapu spravne postup? Jinak v tom odkazu bude asi to na co sem ted dal odkaz ne?
A vypaloval jsem to pouze pres windowsovske zapsani souboru, protoze se mi nechce naposledy mi alcoho hodil error..
-
- guru
Flap píše: Jinak v tom odkazu bude asi to na co sem ted dal odkaz ne?
Stáhni si to a uvidíš, má to pár kB...
Flap píše:A vypaloval jsem to pouze pres windowsovske zapsani souboru, protoze se mi nechce naposledy mi alcoho hodil error..
Tak pak se nediv, že ti to nefunguje... Alcohol na Vistách funguje, ale musíš si stáhnout novou verzi. Starší verze způsobovali pád systému...
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Ja nemam visty ja mam xp upravene nlitem ale nejde mi tam tiskarna proto potrebuju nove.. A ten alcohol je bez problemu byl to jediny pad a tak uz nechci riskovat zniceni dalsiho cd.. mimochodem je neco spatneho na vypalovani pres windowsacke zapsani souboru? Zda se mi ze pres nlite se da taky zapsat disk pokud se nemylim :-/
-
- guru
Tak si nainstaluj Nero... Nezlob se na mě, ale "vypalování" CD ve WinXP je jen atrapa a nehodlám řešit nefunkčnost instalačky způsobené vypalováním v této atrapě.
Pokud nechceš instalovat megamolanský Nero, což bych plně chápal, tak vyzkoušel Nero micro - http://fenix.metronet.cz/jimmy/winxp_re ... _micro.exe . Obsahuje pouze Nero Burning Rom, Nero Express a nějaké nezbytné audio/video kodeky. Je tedy oprostěné od toho balastu, který se vnucuje při instalaci kompletního Nera.
Pokud nechceš instalovat megamolanský Nero, což bych plně chápal, tak vyzkoušel Nero micro - http://fenix.metronet.cz/jimmy/winxp_re ... _micro.exe . Obsahuje pouze Nero Burning Rom, Nero Express a nějaké nezbytné audio/video kodeky. Je tedy oprostěné od toho balastu, který se vnucuje při instalaci kompletního Nera.
Takze problem byl ve vypaleni v neru ale stale je tu ten problem s tiskarnou.. System je nainstalovany a funkcni. Kdyz zapojim tiskarnu, tak system nerozpozna pripojene zarizeni.. Ve spravci zarizeni neni zadny zluty otaznik a z toho vyplyva ze problem je nevim kde..
Jeste jedna vec.. Kdybys mel opravdu hoodne casu tak nemohl bys mi udelat neupravenou verzi winxp ve ktere by byl pouze ovladac na sata, aby to slo vubec nainstalovat? Jelikoz kdyz jsem si zkousel ovladace integrovat tak mi to taky neslo.. Uz nevim co mam delat za chvili z toho zesilim.. 3 dny se snazim nejprve udelat instalaci na sata pak nainstalovat tiskarnu a stale nejde..
Jeste se podivej sem souvisi to spolu urcite:
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=7627
Za jakekoliv rady budu vdecny
Jeste jedna vec.. Kdybys mel opravdu hoodne casu tak nemohl bys mi udelat neupravenou verzi winxp ve ktere by byl pouze ovladac na sata, aby to slo vubec nainstalovat? Jelikoz kdyz jsem si zkousel ovladace integrovat tak mi to taky neslo.. Uz nevim co mam delat za chvili z toho zesilim.. 3 dny se snazim nejprve udelat instalaci na sata pak nainstalovat tiskarnu a stale nejde..
Jeste se podivej sem souvisi to spolu urcite:
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=7627
Za jakekoliv rady budu vdecny
-
- guru
U originálních Windows ti tiskárna funguje? Já si opravdu nejsem vědom toho, že bych odstraňoval nebo měnil něco, co by mohlo způsobit nefunkčnost tiskáren (lokálních i síťových). Doma používám síťové tiskárny, měl jsem připojenou tiskárnu i přímo k počítači a žádný problém není. Podle mne tohle není vůbec problém v systému, ale někde jinde.
Tak to bych netvrdil. Ten odkaz co jsem dal o par prispevku vic to vysvetluje. Podle me to s nejvetsi pravdepodobnosti zpusobuji ovladace na sata radic. Ted si zkusim instalovat cisty win jen s tema radicema a to to urcite potvrdi. Jinak bratr mel winy kompletne bez zasahu nekoho jineho nez msoftu a tam to slo.
-
- guru
Ovladače na SATA řadič způsobuje nefunkčnost tiskárny? No pokud by to tak opravdu bylo, tak je ale úplně jedno, jestli budou integrované v instalačce nebo je tam nějak nainstaluješ až po instalaci.
FS Amilo Pa2548 AMD TL60/15.4/2x1G/250/NV/VHP
Ahoj
Četl jsem celé fórum, ale už si nepamatuju jestli tu něco takového bylo, ale myslím, že ne, jinak se omlouvám.
Chystám se ke koupi FS Amilo Pa2548 AMD TL60/15.4/2x1G/250/NV/VHP.
Downgrade na XP tohoto notebooku by byl určitě možný (případně s doinstalováním nějakých věciček), ale bude to fungovat pokud ten ntb má Win Vista Home Premium CZ? Nemá s tím někdo zkušenost?
Díky za odpověď
Vrátil jsem se na první stránku a tam jsem se dočetl, že je to možné pouze pro Windows Vista Business/Ultimate (verze OEM i "krabicová"), takže mám asi smůlu
Nevíte jestli je možné provést downgrade pro Win Vista Home Premium CZ?
Četl jsem celé fórum, ale už si nepamatuju jestli tu něco takového bylo, ale myslím, že ne, jinak se omlouvám.
Chystám se ke koupi FS Amilo Pa2548 AMD TL60/15.4/2x1G/250/NV/VHP.
Downgrade na XP tohoto notebooku by byl určitě možný (případně s doinstalováním nějakých věciček), ale bude to fungovat pokud ten ntb má Win Vista Home Premium CZ? Nemá s tím někdo zkušenost?
Díky za odpověď
Vrátil jsem se na první stránku a tam jsem se dočetl, že je to možné pouze pro Windows Vista Business/Ultimate (verze OEM i "krabicová"), takže mám asi smůlu
Nevíte jestli je možné provést downgrade pro Win Vista Home Premium CZ?
Windows XP Reloaded!
Prosim neni nekde jinde jeste ten 1. rarovy soubor?z rapidu mi to nefachci(za to muze muj pocitac) a kdyz to stahuju z upnito.sk,tak mi to stahne jen nejaky "phpcko"...ostatni mam uz stahli..Dekuju
-
- guru
-
- guru
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“