ty a instaloval jsi to z reocovery? nebo svoje visty? ze sveho dvd,? jinak u procaku mas nejaky maly index ten index je hrubej odhad...projed to nejakymy 3d marky
no ja jsem si instaloval svoje visty a index byl uplne stejnej jako když tak hodim vse od aceru takze nic.............a v 3dmarcich jsem taky byl na stejno
No já tam dal ty z recovery... Dneska jsem to dal znova aktualizovat a zase jsou tam jiný čísla Tady je porovnání: http://uloz.to/139551/Bez názvu.jpg Ještě by se mohl zvednout ten herní výkon a to ne jen v číslech a budu spokojenej
Mám takovej problém, jakmile zapnu notase tak se mi spůstí ventilátor a běží dokud ho nevypnu.. Celkově notebook běží tak nějak divně, dost hřeje, seká se i při přehrávání filmu a tak.. Už jsem zkoušel i přehrát Visty a nic... Doufám že nebude muset do servisu, to bych se asi zbláznil...
Mám ho od října, kouknul jsem tam, ale zacpaný to není, mám takovej pocit že to bude procesorem, nějak mi kolísá a i hodnocení ve vystě mi kleslo ze 4,7 na 3,9...
Z biosem jsem nic nedělal, do toho se raději nehrabu, proto jsem si tam nedával ani XPčka... Nahrál jsem si nový ovladače na chipset a trochu se to sklidnilo, tak jsem zvědavej jestli to tak zůstane... Třeba měl ten notas jen špatnou náladu
cus...nevite nekdo jak rozchodit zvuk na aspire 5520 v XPckach???? uz jsem zkousel snad vsechno, ale nic nepomaha. na hafo forech byl ovladac verze 5.10.0.5413 a vsichni psali, ze jim slape, ovsem me se to porad nedari rozjet
to je ta verze, kterou uz jsem zkousel. kdyz jsem nainstaloval XP SP2 tak mi to hodilo vychozi starsi zvukove ovladace ale s tema zvuk nejde. kdyz tam dam instalovat ty ktere pises ty, tak mi se restartuje PC ale stejne tam porad zustanou starsi zvukove ovladace. zkousel jsem je tam dat na tvrdo pres spravce zarizeni, ale co se nestane. kod 10 zarizeni nelze spustit. ve vistach mi ale jede zvuk normalne