Tmava obrazovka pri BSPlayer
Tmava obrazovka pri BSPlayer
sevas takze ked prehravam film cez hociktory iny prehravac ide normalne...ale cez bsplayer mam len ciernu obrazovku a zvuk a titulky idu...nechapem lebo bsplayer pouzivam najvaic...ccez ostatne bud nejde nastavit velkost tituliek alebo tam neni podporaa niektorych znakou..stretli ste sa s tim niekto ?? ked dam vo vlastnostiach bsplayeru na video mam tam vypisane 3 kodeky...idu mi menit jas a ostatne veci len vo ffdshow a v ostatnych 2 kodekoch v moznostiach bsp su stlmene farby ale nejde ani nic menit....tak poradte....diki
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, to je divné, protože BS Player mi chodil i v pc, kde žádné kodeky nebyly, asi je obsahuje sám o sobě, ale jednalo se o Win98 a XP, ty máš určitě Visty, že? tak tam jsem na tom byl stejně, tudíž jsem ho jako přehrávač musel zavrhnout...
pokud máš XP, zkusil bych odinstalovat kodeky co jsi tam měl před BS-kem a asi i ty ostatní přehrávače a pak ho přeinstalovat... třeba by to pomohlo... ale je to jen tip

Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli kazdemu, ja mel jen jeden pc s Vistou a tam jsem to chtel dat a nastalo presne to, o cem pises... zvuk a titulky sly, ale obraz nikde, at jsem s tim delal co jsem delal... bohuzel o jinem takhle dobrem programu pro Vistu taky nevim... a k těm nechutnostem co má BS obsahovat... používám pár let starou verzi a jsem spokojený a je to bez nechutností 

Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
tak do toho uz nedelam
ani nevim co to aero je a nechybi mi to
hlavne, ze ti uz bezej ty filmy 

když máš windows XP jak jsem psal již výš, tak se nedivím, že nevíš co je AERO.
Ale to neva.
stofer: Ještě zkus jiný přehrávač. Takový VLC player nebo GOMplayer by tě asi taky nadchly
BSplayer jsem starší používal, ale kvůli spywaru v nových verzích jsem našel tyhle dva a už bych si BSplayer do PC nepustil.

stofer: Ještě zkus jiný přehrávač. Takový VLC player nebo GOMplayer by tě asi taky nadchly

tento účet již není aktivní.
Napadají mě dvě schůdné varianty, buď programy s vlastními kodeky/filtry (VLC, GOM Player, KMPlayer) nebo výbornou kombinaci ffdshow + Haali Splitter + Real a QuickTime Alternative a jako přehrávač Media Player Classic. Malá ukázka s nastavenými filtry ve ffdshow, bez - s

přičemž účinek jasu jde snížit a v pohybu to vypadá o třídu líp s filtry - detailněji, živěji (nároky na cpu jsou větší)

přičemž účinek jasu jde snížit a v pohybu to vypadá o třídu líp s filtry - detailněji, živěji (nároky na cpu jsou větší)
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
-
- guru
Je to jednoduché, jako výchozí render videa používá BSPlayer Overlay Mixer, který ale při kombinaci BSPlayer+Vista nefunguje. Stačí tedy v nastavení programu přepnout Render na WMR9 mode a už to pojede.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
-
- guru
centos píše:Napadají mě dvě schůdné varianty, buď programy s vlastními kodeky/filtry (VLC, GOM Player, KMPlayer) nebo výbornou kombinaci ffdshow + Haali Splitter + Real a QuickTime Alternative a jako přehrávač Media Player Classic. Malá ukázka s nastavenými filtry ve ffdshow, bez - s
Takže označenie KMPlayer je zle, ma to byť The KMPlayer, jeden je pre win a jeden pre lin a su uplne rozdielne.
PS:niesom zaťaženy na male slovička ale keď som pred rokom hľadal KMP tak mi to stale hadzalo linuxacky KMPlayer a neznaleho to zmetie
PSS: o označovani KMP : http://www.kmplayer.com/forums/showthre ... #post25155
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“