Acer aspire 5520
aha takhle. Teď vám již rozumím. Moje chyba. Ale špatně jste to napsal. Teď jste to napsal a já pochopil. Nevim výkon čeho vám ten ovladač zvedl ? zkuste to uvést napříkladu. Když vám řeknu hele nainstaloval jsem si novej ovladač na zvukovku a je teď výkonější asi taky nebudete chápat
tento účet již není aktivní.
Já tomuhle moc nerozumím, jen říkám to co udělal. Předtím mi běžel větrák jakmile se mi načetly windowsy a běžel bez přestávky, po instalaci toho driveru se ten větrák zapne jen zřídka a notebook tolik netopí, nevím proč to tak je, ale je to tak... Ty neofiko ovladače na grafiku jsou jen upravený originální ovladače od nVidie, jen originál nepodporoval mou grafickou kartu..
Delfin píše:Já ten ovladač na chipset stáhnul ze stránky kterou jsem uvedl o pár přizpěvků zpět, je lepší než ten původní z eRecovery, optimalizuje výkon procesoru nebo tak něco...
on to myslel tak, že ten původni acerovsky ovladac na chipset co je obsažen v recovery (instalaci woken) je na prd , tak si našel novejsi který byl zde uveden jinak naprosto chápeme my co máme rocovery o co jde
jinak Delfin: Mohl bys sem hodit ten ovladac na chipset? ja ho rád zkusím ikdyž problémy s topením netrpím dik
Ale já si nestáhnul nějakej speciální mám jen ten co je na tomhle vebu: http://www.acerpanam.com/flex/acerdrive ... N=84542211 Ale běhá líp než ten původní, taky mi to při instalaci psalo něco o optimalizaci procesoru...
Re: hotovo
ffarmer píše:uz jsem to vymakl, byl to orech ale zvladl je to tam
čau mam ten samy problém jak se ti to nakonec povedlo???? diky moc predem