Windows XP s integr.drivery pro SATA,hotfixy a mnoho dalšího
-
- občas něco napíše
Nazdar. Potrebujem pomoc s product key, ten co bol na instalacnem CD som zadal a mi to vypisalo, ze podla ich zaznamou byl prekrocen pocet aktivacii... Puvodne som mal vistu business,tak som skusil dat jeji product key, ale neuspesne. Mozna uz tohle reseni bylo volakde spomenuto,ale asi som ho prehledl.
-
- občas něco napíše
-
- guru
matus_zone píše:Nazdar. Potrebujem pomoc s product key, ten co bol na instalacnem CD som zadal a mi to vypisalo, ze podla ich zaznamou byl prekrocen pocet aktivacii...
Ty si zkoušel ty Windowsy aktivovat po inetu?! Sakra přečetl sis vůbec někdy ten můj úvodní příspěvek?! Je tam naprosto polopatický návod na downgrade. Rozhodně v něm není ani zmínka o tom, že máš provádět aktivaci po inetu, ale je tam jasně napsáno, co máš zavolat na infolinku, nechat se spojit s operátorem a říct mu, že provádíš downgrade. Product key WinXP je u tohoto naprosto nepodstatné a nezáleží na tom, kolikrát bylo aktivované. Důležité je, že máš licenci na Windows Vista Business/Ultimate. Buďto to zjistí už z aktivačního čísla nebo mu ještě nadiktuješ Product Key tvých Vist.
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mozna tohle bude peknej lam dotaz, ale i tak
Planuju koupit novej notebook (Acer Extansa 5220) bez OS (presneji je tam jen zavadec). Na nej chci hodit XPecka (Visty s 512ram diky ne). Takže když použiju tuhle verzi bez KLICE (a doplnim ovladace ktery tam nejsou) tak budu mit 30denni, az vyzkousim ze vse funguje tak koupim WinXP prof. SP2 a akorat ve Winech doplnim klic ze stitku ?
Instaloval jste nekdo na 5220 tuhle verzi ?
Jaky ovladace jste musely doplnit ?
Jak sravne smazat zavadec (staci format HDD ?)
Planuju koupit novej notebook (Acer Extansa 5220) bez OS (presneji je tam jen zavadec). Na nej chci hodit XPecka (Visty s 512ram diky ne). Takže když použiju tuhle verzi bez KLICE (a doplnim ovladace ktery tam nejsou) tak budu mit 30denni, az vyzkousim ze vse funguje tak koupim WinXP prof. SP2 a akorat ve Winech doplnim klic ze stitku ?
Instaloval jste nekdo na 5220 tuhle verzi ?
Jaky ovladace jste musely doplnit ?
Jak sravne smazat zavadec (staci format HDD ?)
Tak co uz se ti povedlo vytvorit to xp??
Tak co uz se ti povedlo vytvorit to xp?? myslim tim na ty visty co bylo docela na dve veci protoze mam premia???dik moc pokud to mas a posles link nebo tak neco
Zdravím,
mam notebook Fujistu Siemens Amilo Pro V8010 s XP Pro a chci si na něj instalovat Visty Business, stažený z MSDN v ISO souboru. Ten jsem vysmahnul, nabootovat z něj šlo ale nastal problém, nebyly nalezeny diskové jednotky. Nevidím ani partici s nainstalovanýma XP a instalátor chce ovladač.
Můžete mi pls poradit ?
mam notebook Fujistu Siemens Amilo Pro V8010 s XP Pro a chci si na něj instalovat Visty Business, stažený z MSDN v ISO souboru. Ten jsem vysmahnul, nabootovat z něj šlo ale nastal problém, nebyly nalezeny diskové jednotky. Nevidím ani partici s nainstalovanýma XP a instalátor chce ovladač.
Můžete mi pls poradit ?
Zkusil jsem si upravit vlastní verzi XP (multilicence) dle těchto "Reloaded windows". Použil jsem konfigurační soubor od JimmyJamese, hotfixy atd plus jsem přidal jeste SP2. Pomocí nLite v 1.4 jsem to splácal dohromady.
Co jsem zkousel tak vsechno funguje jak má.
Co jsem zkousel tak vsechno funguje jak má.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“