RUŠENÍ ZVUKU -=MSI GX600PX-014CZ=- RUŠENÍ ZVUKU
RUŠENÍ ZVUKU -=MSI GX600PX-014CZ=- RUŠENÍ ZVUKU
Zdraavím.. Chci se zeptat zda máte stejný problém jako já. Slyšim v sluchátkach nebo ext.repro rušení v podobě "vrčení a slabého pískaní" Vždy když je HDD v provozu,toto rušení je totiž vždy slyšet jak dioda HDD bliká proto si myslím že to ruší Hard disk. Zaslal jsem tento notebook na reklamaci a vrátil se mi zpět s výjadřením že jsem žádal o neopravněnou reklamaci protože je to rušení v normě! Ale pro mne to v pořádku není protože je to opravdu dost slyšet což mně rozčiluje obzvlášt v sluchátkach (Shure e3c) nebo repro Logitech Z-2300 obzvlášte když je na master volume výstupu se zvuk.víc jak 50%. Toto rušení je stejné při provozu na baterie nebo ze el.sítě.Tak bých Vás milí uživatelé GX600 poprosíl o odpověd zda máte stejný problem Když mi ze servisu(Penta) odpověděli že je to normálni a proto at si koupim externí zvukovku... Win XP sp2 Ovladače pro zvuk( z 16.1.08 ) a Bios(1.0R) mám poslední verzi. Ve firmě máme 8 notebooku a aní jeden toto neděla ani Acer za 11000,- Toto rušení jde nejlépe slyšet když budeto prřesouvat nebo zapisovat soubory na HDD a master volume v systému budete mit na max!
Zkus tenhle driver, o tom se da rict, že je to nejnovější přímo ze stránek Realteku zde: http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false
Nevím jakej máš systém..tak si tam musíš vybrat, btw. je blbost, aby to takhle rušilo, prostě to není normální, měl ses hádat
Nevím jakej máš systém..tak si tam musíš vybrat, btw. je blbost, aby to takhle rušilo, prostě to není normální, měl ses hádat
tak vam dekuji za odpovedi.. To moje rušení slyši i moje 80leta babička..tak jim to zase pekne zabalim a poslu zpatky,,a bjeda im jak mi zase budou uctovat 800.- kč za neopravnenou reklamaci!Hrozne rad bych si vyzkousel stejnou GX 600 at to mam jak porovnat .Ale nikoho z okoli Třince neznam kdo ma stejnou "mašinu"
MSI GX600PX-014CZ, Win XP sp2,
-
- píše často
A zkousel jsi ho uzemnit?? dratkem ? Myslim si ze to je spise elektrikarsky problem ve vasich zasuvkach
zkus vzit dratek(medeny) a jeden konec pripojit(omotat, pripajet) k nejakemu kovovemu konci, ktery trci z tvojeho netebooku(USB,VGA atd) a druhy konec priloz k nejakemu uzemnenemu zarizeni(treba hromosvod,radiator, zemnici kolik na gramcich,) a poslouchej jestli huceni prestane. pak napis, jeste je pak jedna moznost, ale prvne zkus tuhle.
zkus vzit dratek(medeny) a jeden konec pripojit(omotat, pripajet) k nejakemu kovovemu konci, ktery trci z tvojeho netebooku(USB,VGA atd) a druhy konec priloz k nejakemu uzemnenemu zarizeni(treba hromosvod,radiator, zemnici kolik na gramcich,) a poslouchej jestli huceni prestane. pak napis, jeste je pak jedna moznost, ale prvne zkus tuhle.
-
- občas něco napíše