Chtěl bych se zeptat, někoho kdo vlastní ASUS F5v s dual-core 160GB hdd a
X2300 128mb grafiku o zkušenosti s teplotou a chlazením. Moje teplota v relativním klidu je 60C cpu a 52C hdd. Když spustím nějakou hru je to 79C cpu a 57C hdd. Ještě bych se chtěl zeptat jestli vám stejně jako mě běží větrák non stop. spustí se při 44 C cpu a pak běží pořád na různé otáčky v závyslosti na vytížení. díky za názory
ASUS F5v teploty
Podložka
mno bohužel notebooky ASUS jsou svojí nepřiměřenou teplotou velice známé a zbavit se toho fakt nedá... doporučil bych investici do nějaké značkové chladící podložky... fakt značkové, protože nějaká no-name ti moc nepomůže...
no mě přímo ty teploty až tolik netrápěj, ale šte mě, že se točí nonstop větřák a dělá to zbytečně rámus. Docela mi příjde to větrání vubec špatně vyřešený , protože tam jsou dost malý průduchy zespodu na sání čerstvího vzduchu (narozdíl třeba od acerů) ty teploty sice vysoký jsou ale je to přeci jen notebook a měl by něco vydržet (snad to maj v asusu dobře otestovaný). O chladící podložce jsem už uvažoval a to hlavně kvuli hraní her, protože tam by to nějakou pomoc při uchlazení potřebovalo, jen doufám, že kvuli tomu, že to zespodu má malý průduchy nebudou vyhozený peníze.