Core2duo T5450 1,66 GHz alebo turionX2 TL-58 1,9 GHz ktore?
Vidis to hrozne zjednodusene... ten komp bude za mene penez vykonejsi, tj. ze ti i dyl vydrzi a upgradovat nebude nutne v nejblizsich letech. Jenze az budes upgradovat, zustane ti case, zdroj(pokud nebude slabej, coz by nemusel, protoze kdyz koupis uz driv nejakej rozumnej, tak ta spotreba novejsim a vykonejsim komponentam temer neroste, protoze se stale zmensuje vyrobni proces), zustane ti dale klavesnice, mys, mechaniky, disky, ale hlavne ti zustane monitor... a nemysli si, ze 2roky starej notes (beru v uvahu nejaky obycejny notes za tech 25k maximalne) bude porad stat tolik, aby te to zachranilo od toho abys do ty kapsy musel strcit tu ruku porad dost hluboko oproti upgradu desktopu, ikdyz ho prodas. Taky nezapomen, ze za ty 2roky bude mit uz docela vyflakanou baterii. Takze ho budes prodavat prakticky bez baterie, coz mu na cene neprida. A jeste bych mohl pokracovat....
Muj za dva mesice o 9k
snad se s tim padanim zbrzdi, bo na listopad ho chcu vymenit za novsi ... ale to je vedlejsi, stejne to tu je kazdemu u (_,_)
Budu litovat toho, ze se tu do toho pletu, ale Solitary je podle me " Zamindrakovanej drsnak s temnou minulosti "... Co proste neda na desktop dopustit
Ja bych rekl, ze je snadne propadnout kouzlu NB, mobilnost, ten pocit, ze je fakt vas, nosite ho vsude s sebou a tak.. Ale co to placam, uz jsem ticho
snad se s tim padanim zbrzdi, bo na listopad ho chcu vymenit za novsi ... ale to je vedlejsi, stejne to tu je kazdemu u (_,_)
Budu litovat toho, ze se tu do toho pletu, ale Solitary je podle me " Zamindrakovanej drsnak s temnou minulosti "... Co proste neda na desktop dopustit
Ja bych rekl, ze je snadne propadnout kouzlu NB, mobilnost, ten pocit, ze je fakt vas, nosite ho vsude s sebou a tak.. Ale co to placam, uz jsem ticho
muj nazor:
ntb neni plnohodnotnou nahradou pc.
ntb s monitorem, klavesnici a mysi ano. stoji vic? no a....proste nekdo to potrebuja a dokaze mu to nahradit na 100%
bral bych ntb i za cenu toho, ze bych to na tom monitoru, klavesnici napojene mit nemel a datloval bych jen do nej.
ntb neni plnohodnotnou nahradou pc.
ntb s monitorem, klavesnici a mysi ano. stoji vic? no a....proste nekdo to potrebuja a dokaze mu to nahradit na 100%
bral bych ntb i za cenu toho, ze bych to na tom monitoru, klavesnici napojene mit nemel a datloval bych jen do nej.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
XerizOne kdyz to neumis tak to nekur, to muzou jen zamindrakovany silenci jako ja Jinak s tim kouzlem NB ani nevim co myslis, ja uz hodne dlouho mam primo vlastni desktop... takze zadne abych musel poslouchat "ted sem na rade ja" "pust me k tomu" a delat nejake kompromisy, takze to ze mam notebook neberu jako nejakou silenou zvlastnost. Notes pouzivam kvuli jeho mobilite a to je jeho vyuziti pro me, a proto mi prijde jako naprosty zverstvo rvat do nich dedikovany grafiky na ukor vydrze baterie. Mas pravdu, jsem mozna staromodnejsi a nedam dopustit na kvalitu a proste se ji drzim, radsi nez abych se nechal strhnout trendem a nejakym mass effectem a sledoval efektove filmy a kupoval krasne veci, ktere postradaji svuj ucel.
alfah4ns: Notes s temi vsemi periferiemi je pak prakticky stolni pc, akorat je porad brzden svymi poddimenzovanymi vnitrnostmi. Samozrejme pokud to nekdo nepotrebuje... tak mu to muze byt sumak, ale pokud ano, tak je to zase to co tu celou dobu rikam. Nahrada ano, ale plnohodnotna? To uz ne.
alfah4ns: Notes s temi vsemi periferiemi je pak prakticky stolni pc, akorat je porad brzden svymi poddimenzovanymi vnitrnostmi. Samozrejme pokud to nekdo nepotrebuje... tak mu to muze byt sumak, ale pokud ano, tak je to zase to co tu celou dobu rikam. Nahrada ano, ale plnohodnotna? To uz ne.
Jo vsak jasne
Ja jen, ze to davas hodne znat, ten tvuj postoj vuci nazorum ohledne plnohodnotneho nahrazovani Desktopu Notasem.
Staci se podivat na ožehavé tema, mrknout po prispevcich od Solitaryho nebo maxxze a uz je ti jasne, ze se bude strilet snad jeste vic, nez ve filmech s Rambem, ktery drzi v hnatach tezkou MG-42ku a naboji omotanymi snad i na choulostivych partiich...
alfah4ns: Ja osobne prave pouzivam jako jedinou periferii jen mys... Pri predstave, ze bych do toho Notasu rval i externi monitor, klavesnici a ja nevim, co jeste, tak si rovnou koupim Desktop a v tom pripade bych dal za pravdu Solitarymu, protoze potom je Notas opravdu jen Mnohem drazsi varianta s "Mnohem" nizsim vykonem.
Ja jen, ze to davas hodne znat, ten tvuj postoj vuci nazorum ohledne plnohodnotneho nahrazovani Desktopu Notasem.
Staci se podivat na ožehavé tema, mrknout po prispevcich od Solitaryho nebo maxxze a uz je ti jasne, ze se bude strilet snad jeste vic, nez ve filmech s Rambem, ktery drzi v hnatach tezkou MG-42ku a naboji omotanymi snad i na choulostivych partiich...
alfah4ns: Ja osobne prave pouzivam jako jedinou periferii jen mys... Pri predstave, ze bych do toho Notasu rval i externi monitor, klavesnici a ja nevim, co jeste, tak si rovnou koupim Desktop a v tom pripade bych dal za pravdu Solitarymu, protoze potom je Notas opravdu jen Mnohem drazsi varianta s "Mnohem" nizsim vykonem.
Naposledy upravil(a) XerizOn dne 21 led 2008 00:39, celkem upraveno 1 x.
No, pominu-li to, ze neni svoboda slova jako svoboda slova. Aneb nase svoboda konci tam, kde zacina svoboda druheho. Tzn. ze svoboda slova se nevztahuje na urazky druhych (ale neboj neberu to jako urazku ). Tak nevim proc bych mel byt posthunter. Tady na foru jsem hodne casto a kdyz mam k tematu co rict, tak to reknu, popr. nekomu pomuzu. Kdyz je nekde diskuze o vymene nazoru, ke ktere mam take neco co rict, tak diskutuju a vkladam svuj nazor, dokud me nekdo nepresvedci, ze se mylim. Posthunteni vypada jinak... prispevky bez obsahove hodnoty, spam atd. coz si myslim ze neni pripad mych prispevku.
já myslim, že je to fuk, kdo má kolik příspěvků vůbec neřešim. Pokud diskutuju o nečem k čemu mám co dodat, tak diskutuju od toho snad forum je, ne ?
XerizOn: Tvé nazory už jsem četl u přetaktování a udělal si o tobě svůj obrázek. Ale pokud vytahuješ posthuntery, tak přinejmenším, tvůj příspěvek byl "prispevky bez obsahove hodnoty" takže bych se stím označením uklidnil.
XerizOn: Tvé nazory už jsem četl u přetaktování a udělal si o tobě svůj obrázek. Ale pokud vytahuješ posthuntery, tak přinejmenším, tvůj příspěvek byl "prispevky bez obsahove hodnoty" takže bych se stím označením uklidnil.
tento účet již není aktivní.
Solitary: Ale to s tim Post-Huntrem nebylo prece vubec mysleno na tebe. A urcite to urazka nebyla, mimochodem to s tim Zamindrakovanym drsnakem byla hlaska z Poldy
maxxz: Mno s tim Post-Huntrem sem to urcite nemyslel vubec zle, to neé
Ono celkove momentalni Obsahove hodnoty mych prispevku v tomhle topicu jsou nekde mezi necim a necim.
Ja jen mel dobrou naladu, tak sem plkal, asi sem si nevybral zrovna nejlepsi misto, pardon. Ten tvuj osobne uceleny obrazek o me, se radsi bojim domyslet
maxxz: Mno s tim Post-Huntrem sem to urcite nemyslel vubec zle, to neé
Ono celkove momentalni Obsahove hodnoty mych prispevku v tomhle topicu jsou nekde mezi necim a necim.
Ja jen mel dobrou naladu, tak sem plkal, asi sem si nevybral zrovna nejlepsi misto, pardon. Ten tvuj osobne uceleny obrazek o me, se radsi bojim domyslet
Mno maxxz asi muj imaginarni kamarad nebude, leda ze bych byl schyzofrenik, vzdyt ten tu leta 2.300 prispevkama
Mno myslim, ze ta hlaska byla v intru od 2ky zrovna... Jako ja si Vas dvou vazim, jen obcas neco nevyjde tak, jak bych si to predstavoval a akorat se potom chytam za hlavu, co jsem za troubu
Tez to tu je uz celkem sileny OT
Mno myslim, ze ta hlaska byla v intru od 2ky zrovna... Jako ja si Vas dvou vazim, jen obcas neco nevyjde tak, jak bych si to predstavoval a akorat se potom chytam za hlavu, co jsem za troubu
Tez to tu je uz celkem sileny OT