Zdravím,
dnes jsem provedl obnovu systému do tovarního nastavení. Nainstaloval Ati Catalyst atd... Nyní když mám zvolený v powermanagementu profil který jsem si vytvořil sám(procesor adaptive a fan na ballanced), tak grafika jede v Catalyst centru v záložce PowerPlay! na plný výkon. Chtěl bych, aby mi jela v tomto profilu na nejnižší výkon a při přepnutí v power manageru na Maximum performance, aby jela grafika naplno. Bohužel se tomu tak neděje. Dříve tohle fungovalo bez problému ale dneska se mi to nedaří rozchodit.
Když nastavím maximum performance v PM tak v catalystech mám ten samy profil jako na mém vlastním (grafika na minimu) a když to upravím v catalystech na maximalni výkon a uložím, poté přepnu na vlastní profil v PM, tak jede grafika pořád naplno, místo toho aby jela na minimum.
Děkuji za radu.
Ati PowerPlay a PowerManager nepodtaktuje grafiku
-
- píše často
Ati PowerPlay a PowerManager nepodtaktuje grafiku
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
-
- píše často
Dříve mi to fungovalo tak, že jsem měl v PM nastaveno CPU na adaptive a fan na ballanced a v catalystech jsem měl v tomto režimu grafiku podtaktovanou. Když jsem přepl v PM na Maximum performance, automaticky se v catalystech přepla grafika na maximální výkon. Teď to nedělá. Teď catalysty vůbec nereagují na PM. Zkoušel jsem přeinstalovat jak Catalysty, tak i PM, ale bez výsledku. 

MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“