Wifi nenachádza...
Wifi nenachádza...
Mám notebook Asus F3KA a mám tam wifi.
Ako môžem nájsť nejakú sieť?
A keby som sa chcel pripojiť na sieť,ktorá je zamknutá daá sa to nejako obísť?
Ako môžem nájsť nejakú sieť?
A keby som sa chcel pripojiť na sieť,ktorá je zamknutá daá sa to nejako obísť?
Moznosti: ked stlacis FN+F2 maz noznosti bluetooth+WI-FI 2.len wifi 3.len bluetooth 4.wifi aj bluetooth vypnuty(aspon tak to vyzera v XP,samozrejme pokial bluetooth nemas tak ho tam mat nebudes ako moznost)
Program na tie siete presne nepoznam ale uz som videl zopar takze sa spytam ale nefunguje to vzdi, na niektoych miestach su nezabezpecene siete napr. skoly,namestia(zadarmo pristup na net) ale nasiel som vela nezbezpecenych sieti ktore si len majitelia nechranili)
Program na tie siete presne nepoznam ale uz som videl zopar takze sa spytam ale nefunguje to vzdi, na niektoych miestach su nezabezpecene siete napr. skoly,namestia(zadarmo pristup na net) ale nasiel som vela nezbezpecenych sieti ktore si len majitelia nechranili)
a ty myslis ze se nekomu pripojis na internet kterej si on plati ?
musis si zalozit vlastni wifi sit jestli chces mit wifi.. nebo bejt tam kde je pokryti a zadarmo. treba v obchodnich centrech atd
musis si zalozit vlastni wifi sit jestli chces mit wifi.. nebo bejt tam kde je pokryti a zadarmo. treba v obchodnich centrech atd
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
1) pokud se k nekomu pripichnesh na jeho sit bez povoleni majitele tak to hranici s porusovanim zakona (minimalne s dobrymi mravy), zabezpeceni site se vzdy dela z nejakeho duvodu...... nektera zabezpeci se daji obejit, ale pokud tomu nerozumish tak to nedelej, protoze by jsi mohl prit i k urazu, ci by jsi mohl zpusobit skodu (i letadla pouzivaji wifi)
2) pokud se chcesh pripojit na wifi Vasi obce tak hledej na jejich strankach, ci se zeptej primo na urade, navic existuji seznamy wifi siti
3) kdyz na notasovi nevidish sit, nemusi to znamenat ze u tebe nejni signal, notebooky maji interni anteny, ktere nemaji dostatecny zisk
4) poskytovatel (spravce wifi) ti jiste rad pomuze s nastavenim
Navic o wifi sitich se v poslednich letech napsalo dost a dost, staci jen trosku hledat.
A kdyby se mi nekdo pripojil na mou domaci wifi (bez meho svoleni), tak bych si ho nasel a to by si pak nedal za ramecek. To vish broky jsou anonymni a brokovnic se boji i fizlove.
2) pokud se chcesh pripojit na wifi Vasi obce tak hledej na jejich strankach, ci se zeptej primo na urade, navic existuji seznamy wifi siti
3) kdyz na notasovi nevidish sit, nemusi to znamenat ze u tebe nejni signal, notebooky maji interni anteny, ktere nemaji dostatecny zisk
4) poskytovatel (spravce wifi) ti jiste rad pomuze s nastavenim
Navic o wifi sitich se v poslednich letech napsalo dost a dost, staci jen trosku hledat.
A kdyby se mi nekdo pripojil na mou domaci wifi (bez meho svoleni), tak bych si ho nasel a to by si pak nedal za ramecek. To vish broky jsou anonymni a brokovnic se boji i fizlove.