Overdose píše:vcera som si tento notebook kupil, nie je mu co vytknut, sasi je v pohode, za tu cenu a vybavu nemozno cakat kovove, ma ale plasty su fakt dobre, tvrde. display perfektny, kamerka sa mi zda dost mizerna, ale to asi robi ten default soft na nu od msi. neda sa mi tam nastavit ani rozlisenie, nic.
co ma na celom notebooku ale stve, je na moje pomery hlasne chladenie ide ale o subjektyvny dojem. Druha vec je prehrievanie. cely vecer som len surfoval a snazil som sa nejako nastavit rmclock a amd overdrive na zvysenie vydrze, a to bola cela prava strana NB uplne horuca. rm-clock ukazoval len 35 stupnov na cpu.
vydrz - 120 min (par min hore-dole)
posledna vec - tlcitko power a aj stavove diody nehorazne ziaria. zavrel som NB a hodil za postel, ze idem spat - a ta modra standy-by dioda tak blikala po celej izbe, ze som musel cez nu hodit tricko.
napriek tymto neduhom ale musim unat, ze za cenu 19 500 sk som asi lepsie nemohol kupit (ked som nechcel riskovat bazar). dobry vykon, spracovanie, aj vybava. mozno este skusim vistu vymenit za XP, vraj by to malo predlzit vydrz na bateriu o asi 15 min.
neviete o nejakom programe - ovladacoch na web kameru? bo to co je nastrankach msi je shit.
tak ty chceš větší výdrž baterie a přitom jsi línej si vypnout notas na noc.To teda nechápu.Mimochodem vyřešil bys ten problém se svítící LEDkou.A vyměnit Vistu za XP kvůli 15 min. na baterce...dobře si mě pobavil.Neumíš si představit jaké problémy tě čekají u XP s ovladači.Měl sis koupit HP která výrábí pro své ntb. 12ti článkové baterie