X700 je prakticky highend sve doby a 7300 lowend... je to jen objednu generaci a technologicky ta 7300 nema nejak podstatne silne navrch, ze by mela neco co by ji skokove nadhodnotilo... samozrejme ma treba SM3, ale na to aby je vyuzila uz moc sil nema. Ten dvojnasobek tam skoro bude
dj.kure: No vidis, jestli to na tvoji sestave a s touhle grafikou jede na plny detaily a nativni rozliseni, tak je nesmysl aby to stezi jelo na X700 na stredni detaily s potizema. Tam bude nekde zakopanej pes a ve vykonu HW to rozhodne nebude.
Solitary píše:dj.kure: No vidis, jestli to na tvoji sestave a s touhle grafikou jede na plny detaily a nativni rozliseni, tak je nesmysl aby to stezi jelo na X700 na stredni detaily s potizema. Tam bude nekde zakopanej pes a ve vykonu HW to rozhodne nebude.
...no bude to asi ovladacema protoze asus nataktoval ATI X700 lip nez treba acer a vykon v jinych hrach je celkem vporadku jeste Hitman Blood money mi jelo docela slusne na strednich detailech ikdyz AA a jine ficuriny byli vypnute a hral jsem na 1024x768...
ono když to dáme plus mínus do průměrů tak na tom povětšinou ty karty stejně Ale máš pravdu v takových případech to nemá smysl řešit. Ale GTA na takovýhle grafice poběží v pohodě, nebo alespoň takhle mělo by.
maxxz: To by bezpochyb melo... staci jen porovnat sestavu co ma dj.kure, tam pak vidis ze ten Pentium-M proste nemuze byt ta brzda, protoze Sempron na stejny frekvenci neni vykonejsi nebo je na tom stejne. A tim se pak dostavame ke grafice, ktera je uz bez debat na tom xkrat lip.
Ja mam popri tej 7300 intel core duo T2300 2x1GB DDR2 667MKZ kingston a disk hitachi sata 7200RPM win. XP HOME SP2 ovladac grafiky 169.28
(kamaratovy to ide naplno v dsktope s 1.6 sempron takze ten pentium M je viac nez vyrovnany)