Tuning-NEW Vzhled
Tuning-NEW Vzhled
Ahoj,nevite nekdo kde se daji sehnat ruzny vecicky do NB co se tyce vzhledu...Nejakej ,,tuning´´ nasel jsem jen tohle http://www.skinbook.cz/

- 
				CeCo
já jsem to vytunil nálepkou Ewa Farná  
  Ne že bych byl její fan
 Ne že bych byl její fan  ale Když hraju mám levou ruku pořád na tom plastu a ošoupává se
 ale Když hraju mám levou ruku pořád na tom plastu a ošoupává se  tak teď se ošoupává její nálepka
 tak teď se ošoupává její nálepka  a ta nálepka je krásně růžová
 a ta nálepka je krásně růžová  takže jak se potim mám ružovou ruku z toho
 takže jak se potim mám ružovou ruku z toho  ale co nadělám
 ale co nadělám  jiný nálepky sem doma nenašel
 jiný nálepky sem doma nenašel 

Ne že bych byl její fan
 Ne že bych byl její fan  ale Když hraju mám levou ruku pořád na tom plastu a ošoupává se
 ale Když hraju mám levou ruku pořád na tom plastu a ošoupává se  tak teď se ošoupává její nálepka
 tak teď se ošoupává její nálepka  a ta nálepka je krásně růžová
 a ta nálepka je krásně růžová  takže jak se potim mám ružovou ruku z toho
 takže jak se potim mám ružovou ruku z toho  ale co nadělám
 ale co nadělám  jiný nálepky sem doma nenašel
 jiný nálepky sem doma nenašel 
tento účet již není aktivní.
						já mám klávesnici vytuněnou  někdy vám pošlu. Mám všechny klávesy sešoupaný a mezerník na pravý straně jak svin
 někdy vám pošlu. Mám všechny klávesy sešoupaný a mezerník na pravý straně jak svin  říkám si jak je to možný když na pravou stranku mezerníku ani nemačkám
 říkám si jak je to možný když na pravou stranku mezerníku ani nemačkám  Tak čumim a rodiče to maj u kompa taky sjetý říkám si proč
 Tak čumim a rodiče to maj u kompa taky sjetý říkám si proč  Samozřejmě mati když ještě lezla ke mě na notebook tak jak si patlá na držku nějaký krémy a zůstává ji to na tlapách mi to nějako poškodila, jako krása no
 Samozřejmě mati když ještě lezla ke mě na notebook tak jak si patlá na držku nějaký krémy a zůstává ji to na tlapách mi to nějako poškodila, jako krása no 

někdy vám pošlu. Mám všechny klávesy sešoupaný a mezerník na pravý straně jak svin
 někdy vám pošlu. Mám všechny klávesy sešoupaný a mezerník na pravý straně jak svin  říkám si jak je to možný když na pravou stranku mezerníku ani nemačkám
 říkám si jak je to možný když na pravou stranku mezerníku ani nemačkám  Tak čumim a rodiče to maj u kompa taky sjetý říkám si proč
 Tak čumim a rodiče to maj u kompa taky sjetý říkám si proč  Samozřejmě mati když ještě lezla ke mě na notebook tak jak si patlá na držku nějaký krémy a zůstává ji to na tlapách mi to nějako poškodila, jako krása no
 Samozřejmě mati když ještě lezla ke mě na notebook tak jak si patlá na držku nějaký krémy a zůstává ji to na tlapách mi to nějako poškodila, jako krása no 
tento účet již není aktivní.
						Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“