GX 600
m.rasin: o kolik jsou tedka xp v crysis rychlejsi nez visty s tema ovladacema? preci jen ty nove ovladace museli pomoc i xpckam ne? predtim to byl teda docela velky rozdil. a jde ti taktovat na tech ovladacich?
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
Stáhnout jdou zde: http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... owforum=73
Jinak Crysis jede v XP stejně, je sice lepší výsledek 3D marku ale jinnak nic. ten ovladač je zaměřenej na optimalizaci pod DX10 takže se v Xp nedáj očekávat žádný zázraky. Ale pořad jede Crysis líp v XP, rozdíl se sice zmenšil ale ještě takovejch 10% tam je.. Taktovat jde bez problémů jak v XP tak ve Vistě. Btw přestal mě fungovat touch pad nevíte co by to sakra mohlo bejt?
Jinak Crysis jede v XP stejně, je sice lepší výsledek 3D marku ale jinnak nic. ten ovladač je zaměřenej na optimalizaci pod DX10 takže se v Xp nedáj očekávat žádný zázraky. Ale pořad jede Crysis líp v XP, rozdíl se sice zmenšil ale ještě takovejch 10% tam je.. Taktovat jde bez problémů jak v XP tak ve Vistě. Btw přestal mě fungovat touch pad nevíte co by to sakra mohlo bejt?
kdyz jsem jeste delal v alze, tak se to jednomu zakosovi taky povedlo a taky netusil co to je... tak to byla prvni vec co me napadla jednou sem se tkay divil, ze mi touchpad nejede jeste u stareho ntb, ale napadlo me to.. a tedka u MSI jelikoz ho vypinam casto kdyz neco parim, tak uz to je samozrejmost
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
taka doplnujuca otazka. Ja som si ho stiahol z http://www.tcmagazine.com/forums/index. ... owfile=366
ale tam ma 52,5 MB a tvoj odkaz len 30,7 MB. Bude v tom nejaky rozdiel? (teda okrem velkosti instalacky)
ale tam ma 52,5 MB a tvoj odkaz len 30,7 MB. Bude v tom nejaky rozdiel? (teda okrem velkosti instalacky)
Podle mě ti nepůjdou nainstalivat, protože potřšbuješ modifikovaný inf, aby ti to přidalo podporu mobilních GPU. Ale jinak je podle mě jen rozdíl v tom, že ten větší soubor má v sobě víc jazykovejch mutací. Takže bude ten .exe rozbalit a nahradit inf tím modifikovaným, nebo stáhnout ten z laptopvideo2go.
Moze mi niekto pls hodit link na ten modifikovany INF. Plus my vyhadzuje chybu ze ovladac je na Vistu 32b a ja mam Vista ultimate OEM 32bit tak neviem v com je problem hadam to spravi ten INF.
Diky vopred.
Uz to mam som si nevsimol odkaz nan.
Diky vopred.
Uz to mam som si nevsimol odkaz nan.
Naposledy upravil(a) Dominic dne 26 led 2008 10:18, celkem upraveno 1 x.
nehodil si do te instalackz nahodou ten modded inf pro visty 64? to se mi jednou stalo,ze do ovladacu pro xp sem omylem dal ten vista inf a ty ovladace se pak pro pc tvari jako pro visty a pak to hazi upozorneni jako mas ty...
Re: wifi
ada píše:Zdravim, když mačkám čudl pro zapnutí wifi tak se mění barva diodky, ale jinak nic, jak to funguje?
Je tam, taovej koloběh, 1.vypnuto 2.zapnuto bluetooth 3.zapnuto bluetooth+wi-fi 4.zapnuto jen wi-fi a pak zas vypnuto. Aspon myslím... Btw. objevil se novej BioS, kterej má údajně přidávat podporu 800MHz pamětí, tak kdyby chtěl někdo upgradovat tak už ví, že si tam může dát i 800MHz RAM.