ahoj, ja mam tento notebook. jsem s nim spokojen. jedine co mi vadi, ze nema to avizovane dvb-t. a pozor!! do cech se verze s dvb-t tunerem snad ani nedovazi! na alze a jinde maji sice uvedeno ze je vcetne, nicmene je to pouze prevzata informace od vyrobce. a sam vyrobce nema na strankach uvedenu informaci, ze se jedna o volitelnou komponentu (ja sem ji aspon nenasel). byl jsem se v alze na ten notas podivat a je opravdu bez dvb-t. takze doporucuju koupit v mironetu, kde je nejlevnejsi.
jeste jedna vec mi na nem vadi, a to tlacitko na zapinani wireless funkci. je to pouze tlacitko, nikoliv prepinac, takze pokazde co zapnete ntb a chcete wifi ci bt, tak musite zmacknout. jo a bacha abyste si jej nechtic nezmackli napr. v leze polozene na brise a oprene o nohy

ale abych vas nestrasil, nejde zas tak lehce zmacknout, takze dostatecne mekkym pupikem to fakt nezmacknete

ale obcas se mi stalo, kdyz sem dal levou ruku na touchpad a palec jakoby oprel o okraj a pritom to tlacitko nechtic zmackl, protoze bylo presne tam nekde

da se vsugerovat tam ten palec nestrkat
tusim ze vesmes narazite na verzi s core duo T2450, kterej bezi na 800mhz - 2ghz. fsb ma 533mhz a pameti take na 533mhz (nepodporuje 667mhz!!). tento typ nepodporuje virtualizacni technologii. tim ze je ale pomalejsi dole nez je 1ghz u 667mhz fsb, staci se uchladit na 50 stupnu a tudiz vetracek nejede porad, ale jen obcas. vetracek je pri nejnizsich otackach trochu slyset, je hlucnejsi nez sem mel napr. na asusu, nicmene neni to nic hrozneho

chlazeni vyfukuje dozadu, coz je velke plus!
myslim, ze je to opravdu dobrej notas, lehouckej a malej s pomerne dobrym rozlisenim 1280x800. 13,3" displej je adekvatni mym pozadavkum (web, mail, office apod.
za ty prachy si myslim dobra koupe.
doufam, ze vam moje minirecenze pomohla k rozhodnuti, at uz je jakekoliv