Problém s WiFi
Problém s WiFi
Tak po dlouhé době mám taky problém, na který se musim optat. Včera jsem domů přitáhl WiFi router. Dřív sem WiFi v notebooku používal jen jako AD-Hoc ve škole, takže sem si byl jistý, že WiFi v notebooku funguje. Nastavil jsem včera router, připojil přes LAN PC rodičů a sebe jsem chtěl napojit přes bezdrát. Chtělo to nervy, ale nakonec se mi to povedlo nastavit i zašifrovat a připojit notebook. Vše jelo zdá se bez problémů, avšak po 2 hodinkách na internet z ničeho nic bum a WiFi se odpojilo úplně všechno mi tu padlo. Když se teď zkusím připojit tak vždycky skončí u načítání síťové adresy a v podrobnostech je napsáno Neplatná IP. Zkoušel jsem nastavovat, aby router přiděloval jiná IP, vypnul šifrování a pořád to samé končí to u načítání ip a opět ukazuje neplatná ip. Router bliká což má dle manuálu znamenat, že WiFi funguje správně. Když si nastavim přes IP na bezdrát podle routeru co rozděluje, tak se připojím údajně teda, ale net ani síť nevidím... Už jsem zoufalej jediný co mě napadá, že odešla WiFi v notebooku. Nenapadá někoho ještě něco co vyzkoušet ?? Díky za rady.
Jinak systém W-XP, WiFi Broadcom.
Jinak systém W-XP, WiFi Broadcom.
tento účet již není aktivní.
-
- občas něco napíše
no u nás v našem malém městečku Free WiFi spot nikde není. Zašifrovanou síť mám jen přes WEP a wep klíč samozřejmě před připojováním zapíšu. Síť se začně připojovat, ale prostě ne a ne přidělit IP takže se prostě nepřipojí. Jak jsem psal natvrdo nastavené IP se připojí ale internet ani síť nefunguje.
EDIT: Když dám v broadcom softu ověření fce WiFi tak vše proběhne úspěšně... divné. Zkusim se ještě v pondělí ve škole... ale mám pochybnosti jestli holt neodešla vážně WiFi v notebooku což by mě značně naštvalo.
EDIT: Když dám v broadcom softu ověření fce WiFi tak vše proběhne úspěšně... divné. Zkusim se ještě v pondělí ve škole... ale mám pochybnosti jestli holt neodešla vážně WiFi v notebooku což by mě značně naštvalo.
tento účet již není aktivní.
Ja mam trochu jiny problem, taky se tyka wifi a taky jsem uplne bezradny. Mam Acer TM 5720 s Vistama. Jsem pripojeny pres router, vsechno bezi normalne a treba jednou za 2 hodky, nekdy jednou za 15 minut se internet brutalne zpomali, tak, ze mi treba seznam nabiha 8 minut. Pak restartuju wifi antenu nebo cely notebook, ale nekdy ani to nepomuze. Preinstaloval jsem cely system a tyden to jelo uplne normalne. Ted se vsak chyba zase vratila a je to cim dal tim horsi. Jiste ale vim, ze dalsi 2 notebooky tento problem vubec nemaji, funguji pri pripojeni uplne v poradku a stejne tak muj Acer na jine wifi taky bezel bez problemu. To znamena, ze problem je pouze mezi mym notebookem a domacim routerem, ale jak to resit opravdu nevim.