Problém s R&R na R61i - Win Vista

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
ljk
občas něco napíše

Problém s R&R na R61i - Win Vista

Příspěvekod ljk » 27 led 2008 16:15

Zdravim,

mam problém s obnovením systému na R61i 8932-9ZG - Win Vista Bussines.
Kamos instaloval na druhy disk XP a mam dojem, ze to tam uplne odstrelilo zavadec :-/
Grub se neobevi, Vista nenajede a po startu ntb po zmacknuti modreho tlacitka ThinkVantage mi nenajede Rescue and Recovery, ale rovnou takova ta "dosova" (z ASCI znaku) tabulka, odkad se mohu dostat do BIOSu nebo na vyber z jakeho media chci nabootovat (ATAPI, ATA HDD, LAN)...

Po instalaci systemu jsem si samozrejme zalohu nedelal, myslel jsem, ze system obnovim pripadne prave z toho skryteho oddilu.

Dokazal by mi nekdo poradit jak tam dostat spravny zavadec nebo jak proste nabootovat zpatky Rescue and Recovery pro znovu instalaci systemu?

Pripadne bych si mohl sehnat Visty a na ne nainstalovat RR nebo jeden kamos kupoval nekomu take R61i, tak jestli by se dalo uvazovat o tom, ze bychom vytvorili ve Win Recovery Media, prdli to na muj notebook, jestli by se to zpristupnilo...
IBM ThinkPad R40e - 2,4 Celeron, 240 RAM, WinXP home

majro
občas něco napíše

Příspěvekod majro » 08 úno 2008 12:17

Toto by ti mozno mohlo pomoct:

http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-54483

This package creates a bootable diskette that can be used to repair a corrupt boot sector on your primary hard drive. This package can also be used to reenable the F11 function as long as the service partition has not been removed from your hard drive.

This package supports Rescue and Recovery versions 1.0, 2.0, 3.0, 3.1, 4.0, 4.1 and 4.2.

Sudruhovia z lenova ale nedomysleli ze nie kazdy si s ThinkPadom kupuje aj disketovu mechaniku do USB. Nechapem PRECO to nemohli spravit na CD. Ved na tych disketovych mechanikach co donutia ludi napriklad kvoli tomu kupit ako ofic. prislusenstvo ani nemozu zarobit...
R61i 8932-AEG Windows XP

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 08 úno 2008 18:47

ked chces cdcka tak mas moznost napalit/objednat recovery media

ak chces cd verziu tej diskety tak najdes tu http://forum.thinkpads.com/viewtopic.ph ... 3839036ca4

inak napr. bootovacie updaty biosu su aj v disketovej aj v cd verzii
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“