cernopivnik píše:Zdarec, nemate nekdo pocit ze se az moc zahriva plast vlevo od touchpadu? Je to celkem neprijemne. Pri normalni praci (napr. psani ve wordu) je to v pohode, ale pri pareni napr. Counter strike se to cca po hodce zahreje az je to celkem dost neprijemne. Pritom teploty jsou celkem v pohode. V klidu : HDD- 42 C, GPU - 60C, CPU - 50C. V zatezi : GPU - cca 86 C, CPU - 70 C. Tak jestli to mam jenom ja, nebo je to normal. Dikec
Je tam umiestnena grafika takze na to ze ma 86 stupnov tak troches musi hriat
ASUS ROG G750JH
procesor: Intel® Core™ i7-4700HQ
displej: 17.3" Full HD 3D 1920x1080
pamäť: 16GB DDR3 1600 MHz
disk: 1x 1TB 5400rpm, 1x 256GB SSD
Blu-Ray Reader, DVD RW Super Multi
BlueTooth 4.0
NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB DDR5
Windows8.1-64bit
pri conter strike 1.6 sa ti asi sotva grafika zahreje na 86 stupnou ja po hodinach hrania CSka mam na grafike max 67 stupnou pretoze counter stike ako taky nevyuziva welmi grafiku ale skvor CPUcko mozes si to aj skusit kludne podtaktuj grafiku na jej zakladne 2D takty a sam uvidis ze pojde na 100 fps v pohodicke len v smoku bude mat kusok problem....
tak to je strasne vela, dnes som sa hral s voltazou a najnizsiu teplotu mam 49 na procaku pri 1,0v a ked mam najvyssi takt a spusteny prime95 tak to ide 68 na 1,037v takze po znizeni voltaze mi neplota klesla o nejakych 8 stupnov v zatazi
please ve kterým programu by se dala snížit voltáž pod Vistama 64-bit? Nejsem si jistej, jestli ty programy, co tu byly uvedený dřív, jsou kompatibilní s Vistama 64-bit. díky za odpovědi
Zrowna wčera sem čistil wětráček ... byl tam moc pěknej chuchwalec prachu, ale hned po vyčištění spadla teplota z 80 na 50. Čuměl jsem, ale je to fajn.
Tak lidi mam teplotu při hraní
CPU 60st.
GK 73st.
HDD 43st.
bez bátěže
CPU 44st.
GK 56st.
HDD 35st.
je to na tom co mam v podpisu akorát je podtaktovanej a podvoltovanej CPU na 1,2GHz a 0,95V a GK přetaktovaná na 660@460MHz. Ve hrách je rozdíl mezi 1,2 a 2,4GHz asi 10%, který dohonim přetakt. grafikou a nakonec to je i výkonnější. A má to jednu velkou výhodu NTB je o hodně tišší.
vrtacek:
Prosimtě, jak jsi dostal GPU a memory tak vysoko? To chladíš dusíkem, ne? FL90v2 má základ 475Mhz/400Mhz -už při nějakejch 600/430 se ukazují artefakty a jede na cca 82°C. Pokud máš FL90v1, chápu, ta jede vejš už od výroby.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.