Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
ja neviem ale si tam budem mat dajaku hovdinu lebo hociaku hru ked si pustim dajaku narocnu tak mi ide rovnako jak na malych detajloch a rozliseni tak na max rozliseni. npriklad ta nfs mi mierne seka na minime a ked nastavim max detajli a aj roylisenie tak mi ide tak isto. a toto iste mi robi aj fifa 07
pokud máš X3100 grafiku tak se nedivim že se ti sekají hry To není žádná herní grafika. Je to integrovaná grafika. Díky tomu, že je GPU úplně osekané šetří energii a je pro lidi co nepotřebují vysoký výkon ve 3D aplikacích. Psal si, že na LOW se ti to seká a na MAX. taky, důvod je prostý, grafika ani ty detaily výš nevykreslí nepustí. Chybí jí vlastní pamět kam by odkládala apod. To není herní grafika, jestli si od toho čekal modrý z nebe tak si čekal špatně
tento účet již není aktivní.
-
- guru
vies tak ti poviem ja od toho vela nečakam z hladiaska hier na to mam pc. to ze mi nejde pro street to ma netrapi to si zahrajem na pc. a tie detajli mi to zobrazi a aj rozlisenie sa dvihne je to vidno a hra mi neseka viac. ale problem je ini na pro sreet sa možem .... . mna skor bavia strategie empire earth, warcraft 3 atd. a ta posrata grafika mi nezozere viac ja 31 MB a hra mi seka. dam ti otazku co je GPU
Nechce se mi to vysvětlovat celý, zkrátka je to grafický čip. Pokud tě to hodně zajímá http://cs.wikipedia.org/wiki/GPU
tento účet již není aktivní.
-
- guru
re
to kiposukjange: notebook nemám na hry, ale na práci, spíš mě zajímá co všechno zvládne.
C&C je na nejnižší detaily svižné až dost, ale je to asi tak maximum co tahle grafika vytáhne. Co se týče LOTRa tak toho jsem nazkoušel, ale myslím si, že by šel v pohodě, běží na starém, byť modifikovaném enginu...
C&C je na nejnižší detaily svižné až dost, ale je to asi tak maximum co tahle grafika vytáhne. Co se týče LOTRa tak toho jsem nazkoušel, ale myslím si, že by šel v pohodě, běží na starém, byť modifikovaném enginu...
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in