Akorat me zarazilo toto:
V hale je místo pro osm výrobních linek, nicméně zatím jsou v provozu jen dvě. Sjíždí z nich notebooky řady Latitude a Inspiron.
Ja myslel ze se zde vyrabi i Vostro .. mno coz asi ne .. jinak recenze pekna a zaujala me PS: snad kvalita zustane )
recenze je to pekna ale co me hodne znepokojuje je to "propagacni video" vsiml jsem si tak par lidi ktery nepatrej do tyhle formy ale za pult nejakyho supermarketu. budu zvedavej az nekumu pridou misto notebooku jenom soucastky a sroubovak - postav si sam svuj notebook .
v recenzi se psalo ze se uvolnico 3k mist na praci v okoli toho mesta ( usizuju okoli, nebudou jezdit kazdej den 100km pracovat ) a nemyslim si ze 3k lidi z okoli je vyskolenych na skladani notebooku. treba se mylim a bude to v pohode.
jistěže se vyškolí a nevěřím, že by si tam Michael dell pustil nějaký amatéry. Navíc při dnešní nezaměstnanosti se budou ti lidé snažit práci dělat pořádně...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
roTT3n: A ty si myslíš, že taková fabrika stojí ze dne na den? Mezitím co probíhá výběr území, projektování, projednání s úředním šimlem a samotná stavba, tak měli i spoustu času na nábor a důkladné proškolení Z nedostatků vlivem neodborných pracovníků bych obavu opravdu neměl
ok, ale jeste jedna vec. kdyz se zmylim tak ne za to nemusite ukamenovat jestli je to prvni tovarna na vyrobu notebooku v poslu, jakto ze hodne notebooku je z polska kdyz jeste nebyla v provozu?
byla otevrena nekdy uz zacatkem prosince.
hele ty si myslis, ze v tovarne v Irsku pracuji samy vysokoskolaci a stredni trida? ja bych rek ze to tam bude smeska vseho moznyho
Fabrika byla votevrena drive cca rijen listopad. Objednavku jsem dal koncem rijna a v pulce listopadu mi dorazil z Polska. (to tam montoval zatim vratnej na kolene )
v té reportáži se píše že to otevřeli nedávno treprve po zkušebním provozu. takže mám pocit, že řada lidí dostala notebook z doby kdy továrna běžela zatím jen na zkoušku...